Horoscop 12 ianuarie – Gemeni, scăpați de emoțiile negative!

horoscop - ws Dancing Zodiac Gemini 1920x1200 1024x640

Horoscop 12 ianuarie – Gemeni, scăpați de emoțiile negative! O zi în care Scorpionii descoperă că li se pun piedici, Fecioarele au o atitudine sumbră iar Gemenii trebuie să înceapă să își vindece emoțiile negative.

Berbec

De unde nici nu te aştepţi, apare azi soluţia salvatoare ce va restabili echilibrul într-o problema care scăpase un pic de sub control. Fii deci atent la tot ce auzi, la sfaturile primite de la ceilalţi, la coincidenţele care apar în calea ta, pentru , printre ele, s-ar putea afla şi răspunsul la una din întrebările tale cele mai apăsătoare.

Vei descoperi nimic nu-i întâmplător din ceea ce întâlneşti pe parcursul acestei zile, ca atare fii atent la detalii, nici nu ştii cum trece pe lângă ţine exact ceea ce aveai nevoie! Stai cu urechile pâlnie la informaţii şi totul va reveni la normal.

Citește și: Horoscop special – zodii care nu vor avea căsnicii fericite

Taur

Eşti supărat lucrurile nu pot evolua în direcţia visată deocamdată, dar nu sări la concluzii finale. Lucrurile sunt încă într-o continuă schimbare, practic nu s-a ajuns la nivelul la care poţi spune înţelegi exact situaţia, deci mai ai puţintică răbdare. Mai ai de trecut printr-un hop înainte de a primi ceea ce doreşti, atare nu-ţi pierde încrederea, speranţa va fi bine.

Acum, pe moment, eşti nervos şi nemulţumit visul tău nu s-a împlinit, dar mai sunt încă unele aspecte care de-abia de acum urmează apară şi completeze tabloul general. Nu azi, dar mâine… poate?

Gemeni

Vindecăţi inima de emoţii negative, pentru le-ai acumulat fără motiv. Chiar nu ai de ce suferi: ţiai infestat singur inima cu trăiri negative care îţi fac rău, de aceea ai nevoie de o detoxifiere totală. Iartă, uită, închide sipetul cu amintiri triste, nu mai privi înapoi la lucruri care te dor. Ce a fost a fost, ar trebui mergi mai departe cu lecţiaînvăţată, fără tot treci în revista ce a fost mai neplăcut.

Imagineazăţi tristeţea ta se duce pe o apă, la vale, şi în urmă rămâne un suflet eliberat de o povara nemeritată. Aruncă balastul peste bord şi zboară liber din nou!

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - ghid modern de seductie 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile de femei care cuceresc orice bărbat vor!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.