Horoscop 12 iulie – Săgetătorii au totul pentru a fi fericiți

horoscop - fericire

Horoscop 12 iulie – Săgetătorii au totul pentru a fi fericiți. Astăzi, Taurilor le surâde ideea de a pleca în lume, Leii se dedică vieții de familie iar Fecioarele culeg roadele unui proiect ajuns la final.

Berbec

Azi ai parte de o victorie de toată frumuseţea, pentru că reuşeşti să demonstrezi că adevărul e la tine. Cei care au umblat cu cioara vopsită vor fi demascaţi şi pedepsiţi, spre satisfacţia ta că s-a făcut dreptate în favoarea celui care merită. Un verdict în instanţa, o aprobare a unei cereri oficiale sau un proiect terminat cu succes sunt câteva din reuşitele cu tentă legală de care poţi avea parte pe parcursul zilei. Profită de auspiciile juste ale acestei zile pentru a face ordine în planurile care nu au mers prea bine.

Taur

Lumea largă e marea ta atracţie şi, dacă ai putea, ai urca în primul tren ca să pleci unde vezi cu ochii. Ziua e perfectă pentru călătorii, dar nu neapărat pentru deplasări care au un anumit scop, de exemplu o delegaţie la serviciu sau o călătorie de afaceri, ci mai degrabă o excursie de plăcere, în care să ai timpul şi starea potrivite pentru a explora, pentru a vedea, o călătorie în care să nu te împingă nimeni şi nimic de la spate ca să ajungi la o anumită destinaţie, ci să te bucuri de aventură în sine. Şi dacă tot e vorba de aventură, această ar putea fi atmosfera multor deplasări ale zilei, deci nu te aştepta că totul să meargă lin şi programat de la plecare până la sosire. Ceva ciudat, neprevăzut, incitant va apărea pe parcurs, dar îţi place!

Citește și: Horoscop special – 3 zodii pentru care iulie va fi o lună perfectă

Gemeni

Ceea ce ar fi trebuit să fie un dialog amabil şi plăcut, se poate transforma repede într-o luptă de orgolii. Egoul tău intră în conflict cu egoul celui din faţa ta şi se pare că niciunul nu se lasă mai prejos, dorind cu tot dinadinsul să aibă ultimul cuvânt. Tocmai pentru că ştii că lucrurile pot denatura spre o dispută inutilă, care să vă strice amândurora ziua, ar fi bine să apelezi la tot arsenalul tău de diplomaţie şi amabilitate, ca să restabilesti repede atmosfera paşnică în acest dialog. Unul trebuie să cedeze şi a coborî tonul nu e deloc un semn că ai fi mai slab, ci doar că eşti convins că problema de faţă se poate soluţiona şi cu duhul blândeţii. Jos armele!

Rac

Îmbraci haina omului matur pus pe poveţe şi sfaturi serioase în faţa unei persoane care ia totul în glumă. Nu-ţi place atitudinea sa superficială şi nu vei pregeta să-i ţii o predică dacă vezi că nu se concentrează eficient la nimic. Nu-ţi plac astfel de oameni care fac haz de orice şi iau peste picior chiar şi cele mai importante chestiuni şi cum îl vei prinde cu mâţa-n sac, cum vei lua măsuri drastice pentru a-i sancţiona neglijenţă. Nu poţi arată înţelegere faţă de cei uşuratici şi cu capul în nori.

Leu

Viaţă de familie este fericită şi plină de duioşie, pentru că au loc evenimente direct dedicate inimii tale. Te simţi bine printre cei dragi, copiii sunt cea mai mare preocupare a ta şi faci tot posibilul să staţi cât mai mult timp împreună. Veştile care vin de la rudele tale sunt şi ele motiv de bucurie, dar şi de emoţie maximă, pentru că auzi despre momente cu o semnificaţie specială pentru cei la care ţii: căsătorii, naşteri, botezuri etc.

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - glass 300558 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – top 3 cele mai pesimiste zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.