Horoscop 12 iunie – Vărsătorii, într-un mediu extrem de negativ

horoscop - horoscop12iunie

Horoscop 12 iunie – Vărsătorii, într-un mediu extrem de negativ. Astăzi, Berbecii au parte de un hop ce le dă peste cap un plan, Taurii au parte de un câștig obținut nu tocmai corect iar Fecioarele au parte de cei mai pesimiști interlocutori.

Berbec
Dacă un plan pică în ultimul moment, nu sta să-ţi strici ziua din cauza unui hop trecător, ci caută imediat o altă variantă, pentru că sigur va apărea ceva la orizont. Dacă însă te cramponezi de acel plan şi nu vrei să accepţi alternativele multiple care ţi se oferă, atunci poţi considera că nimic nu-ţi iese. Ceva nu e în regulă cu tine, se vede că te macină ceva, că ceva nu-ţi convine, dar eşti tentat să treci în revistă tot ce nu ai, deşi ai putea face o listă întreagă cu tot ce ai obţinut. Lupta cu pesimismul şi chiar dacă ţi s-au cam înecat corăbiile, agaţă-te de cel mai mic cârlig care să te readucă la o stare emoţională ceva mai bună.

Taur
Ţi-a ieşit o afacere care nu s-a folosit de cele mai corecte mijloace. Ai profat totuşi de ocazie şi ai dus-o la capăt, dacă tot ai avut ceva de câştigat de aici. În alte condiţii, poate ai fi fost mai sincer şi ai fi respins ceva cu care nu ai fi fost de acord, dar acum prinzi un val prielnic şi ajungi la scopul cel mare. E un noroc ce a meritat valorificat, în ciuda faptului că nu ai avut la dispoziţie cele mai juste instrumente, dar uneori eşti nevoit să apelezi şi la astfel de mijloace. Lasă, vei drege tu busuiocul altădată, ca atare nu-ţi mai face atâtea procese de conştiinţă. Ai profitat de rezultat şi gata.

Citește și: Horoscop special – zodiile care se vor despărți în această vară

Gemeni
Trăieşti ziua cu o bucurie aproape copilărească, de parcă ai uitat de toate problemele curente. Nici ţie nu-ţi vine a crede cum de reuşeşti să închei un proiect cu o atitudine veselă şi de tonică. Azi parcă n-ai avea nicio problemă, te comporţi ca un copil care se bucură de tot ce vede şi eşti capabil să cheltuieşti toate resursele la care ai acces chiar şi pentru o zi de fericire. Nu te uiţi la bani, nu ai nicio grijă pe suflet şi bine faci, pentru că rareori reuşeşti să te detaşezi de toate atât de bine.

Rac
Ceva nu iese conform planurilor, dar noroc de atitudinea ta tonică de a privi lucrurile care nu te lasă să te cramponezi de un hop. Ceva nu merge aşa cum ar fi trebuit, numai că tu găseşti imediat alternative astfel încât să nu stai să-ţi plângi de milă pentru un impas trecător. Ba chiar se poate spune că varianta la care apelezi de urgenţă iese mai bine decât toate planurile anterioare, semn că legea compensaţiei funcţionează de minune. Se inchdie o uşă într-o parte, dar se deschide în altă parte o fereastră.

Leu
Fii foarte atent la cel care încearcă azi să ţi se bage pe sub piele, pentru că intenţiile sale nu sunt deloc pozitive şi nicidecum în avantajul tău. Urmăreşte sigur ceva şi profită de vulnerabilitatea ta, dictată de atmosfera de sărbătoare, şi umblă la coarda la sensibilă pentru a obţine un beneficiu de care fii sigur că se va folosi cândva. Masca pe care a pus-o pe figură ascunde un dram de egoism, dar, pentru că e o zi cu conotaţii spirituale, eşti dispus să i le ierţi şi să le treci cu vederea, ca şi cum ai vrea să vezi în jur doar lucruri bune. Nu fi atât de naiv: nu e atât de bun pe cât vrei tu să-l vezi!

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - horoscopspecial11iunie 150x150Citește și: Horoscop special – ce proverb ți se potrivește în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.