Horoscop 12 mai – Capricornii sunt nervoși astăzi

horoscop - scorpion12mai 1024x768

Horoscop 12 mai – Capricornii sunt nervoși astăzi Astăzi, Taurii riscă să se îndrăgostească de cineva care joacă la două capete, Racii trebuie să se supună regulamentelor iar Săgetătorii nu primesc înapoi la fel de multă afecțiune pe cât oferă și așteaptă.

Berbec

Nu prea ai cu cine colabora astăzi, pentru că, privind în jurul tău, vezi numai colegi ocupaţi, obosiţi, stresaţi, care resping propunerile tale. Decât cu asemenea anturaj dezinteresat, mai bine te-ai descurca de unul singur. Mai mult, la dorinţa ta de acţiune şi de implicare ai parte mai mult de oameni leneşi care preferă să te vadă pe tine cum munceşti, dar să nu crezi că, atunci când vei culege roadele muncii tale, nu se vor înghesui să-şi ceară partea. Fii foarte exigent cu asemenea oameni, nu-i accepta în preajma ta, pentru că nu merită să tragă pe turta lor succesul tău. Nu-l merită!

Taur

Cineva se joacă prea mult cu sentimentele tale şi tu îl crezi, ceea ce e riscant în cazul în care e vorba de iubire. Te-ai putea îndrăgosti de cineva care joacă pe două fronturi, care apelează la tot arsenalul său de seducţie şi tu rişti să pici în capcană vorbelor sale meşteşugite, dar neadevărate. Ia-o şi tu că pe o glumă, ca pe un flirt nevinovat, fără să te aprinzi atât de repede, pentru că dacă te vei trezi din acest vis, vei suferi că te-ai înşelat amarnic. Celălalt ştie să manipuleze pe oricine cu o atitudine jucăuşă, amuzantă, dar vei descoperi într-o zi că prin ipocrizie el şi-a atins doar scopurile.

Citește și: Horoscop special – culorile preferate ale fiecărei zodii

Gemeni

E o bucurie să intri în contact azi cu multă lume, pentru că şi tu eşti mult mai vorbăreţ şi dornic de comunicare, şi dai şi peste persoane la fel de volubile şi deschise la dialog. Fiecare are ceva de câştigat de pe urmă discuţiilor care se leagă extrem de uşor pe oriunde treci, că atare spune ce ai de spus dar ascultă şi părerile altora. Va completaţi perfect unii pe alţii, şi, dacă puneţi cu toţii cap la cap ideile vehiculate în aceste conversaţii animate şi interesante, s-ar putea naşte un plan de care să beneficieze şi unii şi alţii cu succes. Nu face nimic singur, ci întinde o mâna spre cooperare.

Rac

Există regulamente mai presus de tine cărora trebuie să te supui orbeşte, altfel vei simţi repercusiunile eventualelor pedepse. Oricât de curat ai fi, oricât de mult te-ai supune, tot se va trezi altul care să-ţi spună ce nu faci bine şi îţi va ţine o predică. Cei mai puternici se vor impune cu spirit autoritar prost înţeles, punând piedici celor care ar dori să facă multe, dar pentru că lor li se pare că tu şi cei că ţine nu le ascultaţi ordinele, o facă pe durii! Azi poţi da piept cu o persoană cu funcţie care îţi va tăia tot elanul către ce doreai să atingi, fluturându-ţi prin faţă legi, regulamente, ordine scrise sau nescrise prin care ţi se interzice să evoluezi cum ai vrea tu.

Photo credit: iko via Visual hunt /  CC BY-NC-ND

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - mincinosi 150x150Citește și: Horoscop special – Cum minți, în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.