Horoscop 13 decembrie – câștiguri substanțiale pentru Lei!

horoscop - leu1 1 1024x768

Horoscop 13 decembrie – câștiguri substanțiale pentru Lei! Trigonul Lunii cu planeta Jupiter vă conferă mult optimism şi poftă de viaţă şi sporeşte şansele de reuşită în diverse domenii ale vieţii. Este un moment favorabil pentru afaceri sau pentru a rezolva probleme spinoase ale vieţii sociale.

Berbec

În cursul dimineţii luaţi o hotărâre, în urmă căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul. Un prieten vă solicită sprijinul într-o problemă de sănătate şi ar fi bine să acceptaţi fără nici o ezitare. În partea a două a zilei vă ocupaţi de o problema financiară. Evitaţi speculaţiile de orice fel! În luarea deciziilor importante, va puteţi baza pe intuiţie.

Taur

Sunteţi anunţat că mâine veţi pleca într-o călătorie în interes de serviciu. Această veste vă cam încurcă planurile, dar puteţi fi optimist: călătoria va determina schimbări benefice în relaţiile sentimentale. Evitaţi discuţiile în contradictoriu provocate de o femeie!

Gemeni

Puteţi aborda probleme importante din domeniul afacerilor şi sunteţi capabil să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Aveţi ocazia să rezolvaţi probleme financiare. Comunicarea cu prietenii şi cu partenerul de viaţă este foarte bună. Aveţi grijă să nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le puteţi respecta!

Rac

Sunteţi foarte activ şi sociabil, ceea ce favorizează relaţiile de colaborare. Se pare că aveţi probleme sentimentale, dar optimismul dumneaoastra este mai puternic. Pe plan profesional şi din punctul de vedere al sănătăţii nu aveţi nici un motiv de îngrijorare.

Sursă foto: kaiyoaino.files.wordpress.com

Citește continuarea pe Eastrolog.ro 

horoscop - iloveyou 150x150Citeste si: Horoscop special – top 3 zodii care iubesc cel mai mult!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.