Horoscop 13 ianuarie – Balanțele se retrag departe de iureșul lumii!

horoscop - balanta 1024x640

Horoscop 13 ianuarie – Balanțele se retrag departe de iureșul lumii! O zi cu sentimente mixe. Fecioarele realizează că au o călătorie mentală și sufletească de parcurs pentru a ajunge unde își doresc. Balanțele fac un pas în spate din iureșul lumii în timp ce Taurii realizează că dragostea e boală grea.

Berbec

De ţine depinde ieşi din pasa fragilă emoţional în care te-au tras alţii fără voia ta, atare părăseşte tu singur acel loc în care simţi planează tristeţea, suferinţa, sărăcia, boala.

Tu nu rezonezi cu problemele celor din jur, oricât de empatic ai fi, ca atare gândeştete mai presus de orice la liniştea ta, la pacea ta interioară şi exterioară, la zâmbetul de pe propriul chip, şi pleacă din acele spaţii tensionate. E o chestiune de voinţă spui adio dramelor care chiar nu te privesc pe ţine, deci de ce te sacrifici pentru altul, alături de tine, nu a ştiut şi rezolve problemele? Ce vină ai tu?

Taur

Iubirea cere responsabilitate, fermitate, maturitate, nu mai e de joacă. Simţi pe umerii tăi apasă acum o greutate cu totul specială. Vine vremea unor angajamente serioase dinpartea ta, prin care trebuie -i arăţi persoanei iubite ce eşti în stare faci pentru relaţia voastră.

Citește și: Zodiile cu lipici la bani în 2017

E vremea logodnelor sau căsătoriilor, a mutării împreună sau a legămintelor de iubire în care nu mai e loc de distracţie, de glumă, de experimente. Dacă nu ai făcut pasul căsătoriei, începi te gândeşti din ce în ce mai serios la asta, pentru doar o astfel de sarcină matur asumată i-ar arată celui drag ce eşti în stare faci pentru a-l păstra alături.

Gemeni

Azi eşti reprezentantul de seamă al luptei pentru justiţie şi vei îmbrăca haina de judecător, gata scoţi la iveală adevărul gol-goluţ. Deşi ai mulţi adversari combativi, intuiţiata îţi spune lupta lor nu e corectă, se folosesc de mijloace neadecvate situaţiei de faţă şi, înainte de a duce mai departe acest conflict, caută le descoperi adevărateleintenţii.

Capacitatea ta de a sapă după adevăr se va solda cu un succes deplin în faţă rivalilor, deci nu te lasă până nu obţii victoria cu orice preţ, cu atât mai mult tu lucrezi numai cu instrumente legale, juste, cinstite. Cel vinovat va fi scos la iveală şi va plăti.

Sursă foto: horoscop-urania.net

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - Afla care sunt cele mai infidele zodii 150x150Citeste si: Horoscop special – cele mai infidele zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.