Horoscop 13 iulie – Vărsătorii, la răscruce: un drum nou sau precauție?

horoscop - apa

Horoscop 13 iulie – Vărsătorii, la răscruce: un drum nou sau precauție? Astăzi, Berbecii ar putea întâlni pe cineva care să le schimbe definitiv viața, Balanțele sunt cicălite de procesele de conștiință iar Săgetătorii s-au stabilizat din punct de vedere financiar.

Berbec
Persoana care îţi apare astăzi în cale ar putea avea un rol major în viaţa ta de acum înainte. Te poate completa într-un mod în care nici nu ştiai că ai avea nevoie, deci priveşte-l că pe jumătatea care completează întregul. Că poate fi un potenţial partener de viaţă sau de afaceri, un prieten foarte bun sau sufletul tău pereche cu care vei trece printr-o mulţime de lecţii, ascultă cu atenţie ce are de transmis, pentru că adeseori îţi vei extrage energia pozitivă din îndrumările sale. El poate deveni motorul tău principal de propulsie!

Taur
Te cheamă depărtările, lumea largă, destinaţiile nedescoperite, ca atare îţi vei concentra atenţia asupra locurilor pe unde ţi-ai dori să ajungi cât mai curând. Faci planuri de concediu, rezervări la avion şi la hotel, tot felul de idei de evadare din cotidian în spaţii cât mai îndepărtate de casă. Dacă nu poţi pleca şi azi la drum, ajunge doar să treci în revistă fotografiile din ultimele tale călătorii ca să ţi se facă iar un dor de ducă… Cu siguranţă închei ziua cu o idee pe care o vei pune curând în aplicare şi abia aştepţi să pleci!

Gemeni
Ascultă-ţi vocea interioară care îţi atrage atenţia asupra unor semne nefavorabile anumitor acţiuni. Dacă vezi că tot ce vrei să faci nu se leagă, ar fi bine să te opreşti înainte de a fi prea târziu. Ţi se pun atât de multe beţe în roate încât ar trebui să te gândeşti dacă nu cumva sunt semnale de alarme că nici nu ar mai trebui să duci mai departe acest drum care nu vrea să înainteze, oricât te-ai strădui. Acordă atenţie avertismentelor care apar sub diverse forme (gânduri, presentimente, senzaţii, coincidenţe) şi ţine cont de ele!

Citește și: Horoscop special – ce zodii au noroc în iulie

Rac
O binemeritată linişte se aşează peste planurile tale, redescoperind calmul, echilibrul, armonia cu ceilalţi sau cu tine însuţi. E un semn că s-au reaşezat toate pe un făgaş normal, stabil şi bun, ce îţi inspiră din nou încredere şi securitate. Primul plan vizat pare să fie cel financiar, unde simţi că s-au mai ridicat nişte piedici, s-au mai redresat unele puncte fragile, deci dacă banul e pe teren sigur, parcă şi psihicul tău se mai linişteşte. Caută în jurul tău acea zona de echilibru care îţi inspiră, finalmente, o stare de bine şi de confort şi menţine-o cât mai mult.

Leu
Eşti stresat la culme de cei din jurul tău, care cer enorm de la tine. Auzi doar critici, comentarii, reproşuri, dar nu ar trebui să le priveşti doar ca pe nişte atacuri la adresa ta, ci ca pe nişte stimulente să iei atitudine, să schimbi ceva, să dai startul unor direcţii noi. Dacă îi laşi pe cei agitaţi şi nervoşi din preajma să te conducă cu această atitudine negativă, le dai putere şi mai mare, ca atare ia taurul de coarne şi schimbă polaritatea acestor confruntări. Un reproş te poate motiva să dai startul unei noi direcţii, critica poate repara o greşeală, cicăleala te poate împinge la acţiune. Fă ceva, chiar dacă faci la nervi!

Photo credit: Axel Rouvin via Visual Hunt / CC BY

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - parteneri 150x150Citește și: Horoscop special – care sunt cei mai statornici parteneri după zodie?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.