Horoscop 13 iunie 2018 – Balanțele, preocupate de casa lor!

horoscop - home 1353389 1280 1024x682

Horoscop 13 iunie 2018 – Balanțele, preocupate de casa lor! Astăzi, Berbecii sunt concentrați doar pe viața profesională, Capricornii sun dedicați total aspectelor ce țin de muncă iar Vărsătorii sunt foarte nemulțumiți de fizicul lor.

Berbec
Ai reușit să te relaxezi destul de mult în ultima perioadă, fie că ai ajuns sau nu în vacanță. Așa că azi te concentrezi exclusiv pe viața profesională. Țintești o promovare sau un salariu mai mare, mai ales după ce ai auzit cât de bine o duce un coleg al tău care a ajuns în această situație.

Taur
Descoperi o nouă sursă de venit care se nimerește să fie și activitatea care îți place cel mai tare. Momentan, nu vei putea să te întreții din ea, așa că vei lucra cu două joburi în paralel. Până ce vei reuși să devii independentă, planifică-ți foarte bine activitățile pe care le ai pentru a te asigura că ai și timp să te odihnești; doar nu vrei să fii epuizată.

Gemeni
Prietenii sau membrii familiei tale vor să iasă undeva în natură astăzi, iar tu ești mai mult decât fericită să îi însoțești. Ești plină de energie și de efervescență și astrele îți scot în cale o mulțime de oameni interesanți. Devii fascinată de aceste persoane și ai șansa de a învăța foarte mult din discuțiile pe care le porți cu ei.

Citește și: Horoscop special – cine vrea să te cucerească vara aceasta?

Rac
Niște membri ai familiei care trăiesc intr-un alt oraș își anunță vizita astăzi. Vei petrece o mare parte din zi discutând cu ei, prin email sau la telefon, detaliile revederii. Vorbind cu ei la telefon te gândești tot mai serios la posibilitatea de a te muta cu ei. E o idee bună, cred astrele.

Leu
O veste pe care o primești de la una dintre cunoştinţele tale te poate apropia de un câștig financiar. Va fi necesar să muncești puțin până să ajungi la această sumă, dar orice efort va merita. Exprimă-ți recunoștința față de această persoană pentru că te-a ajutat, alegându-i un cadou frumos.

Fecioară
Dacă ai nevoie să completezi hârtii sau ai de-a face cu niște sarcini birocratice, astăzi e cea mai bună zi pentru a te achita de ele. Ești foarte atentă și responsabilă, așa că nu vei pierde din vedere niciun detaliu important. S-ar putea chiar să întâlnești pe cineva special în timp ce îndeplinești aceste obligații: nu te sfii și invită-l în oraș!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - dog 647528 1280 90x90Citește și:  Horoscop special – Luna Nouă în Gemeni, rezolvăm problemele în cuplu!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.