Horoscop 13 iunie – Fecioarele exagerează cu munca. Grijă la sănătate!

horoscop - virgo 1024x531

Horoscop 13 iunie – Fecioarele exagerează cu munca. Grijă la sănătate! Astăzi, Berbecii sunt salvați de ajutorul unui prieten, Scorpionii trec printr-un moment stânjenitor iar Peștii se tem de un eveniment care se aproprie, dar peste care vor trece cu bine.

Berbec

Ai mare noroc de prezenţa unui prieten în preajma ta care vine exact cu soluţia de care ai tu nevoie. Ascultă ce are de spus, urmează-i sfaturile şi cere-i ajutorul, pentru că cele mai bune lucruri care se ivesc azi în calea ta au la bază o comunicare sinceră şi deschisă şi capacitatea de a asculta ce are celălalt de spus. Nu deţii tu singur cheia problemei astăzi, de aceea trebuie să stai cu urechile pâlnie la informaţiile transmise de prietenii sau colegii tăi, pentru că ei ştiu mai bine ce trebuie făcut în situaţia de faţă.

Taur

Ai sistat un anumit proiect care a ajuns într-un punct sensibil din care nu mai întrezăreai, momentan, nicio ieşire. E bine să iei o pauză, pentru o vreme, pentru a aduna noi informaţii, pentru a cere opinii şi din alte părţi. Poţi primi exact impulsul de care aveai nevoie pentru a reporni totul în forţă, semn că e bine, din când în când, să te retragi din miezul evenimentelor. Nu e un hop major, nu e un capăt de drum, nu e un blocaj peste care nu se poate trece, ci doar un respiro înainte de următoarea etapă ce poate merge mai bine decât cea anterioară,

Gemeni

Aştepţi de undeva un verdict, un răspuns cu tentă categorică, ceva care să pună capăt unei stări nesigure în care te simţi blocat de la o vreme. Răspunsul apare, în sfârşit, şi, chiar dacă nu e chiar cel pe care îl aşteptai, măcar eşti mulţumit că se încheie perioada neplăcută de aşteptare. Măcar a sosit o informaţie de care te poţi folosi pentru a încheia etapa care te-a preocupat în ultima perioadă. Acum le poţi aşeza pe toate pe un făgaş ceva mai clar şi te vei folosi de vestea sosită pentru a te elibera de un stres. Bine că s-a terminat, îţi spui.

Citește și: Horoscop special – Venus natal și rolul său când vrei un soț bun

Rac

Nu trebuie să duci după tine, la nesfârşit, dezamăgiri sau amintiri care încă mai dor. E posibil ca cineva să fi greşit enorm faţă de tine cândva şi îi porţi şi astăzi pică, dar numai de ţine depinde să închizi acel capitol odată pentru totdeauna. Omul mai şi iartă, mai şi uită, şi acelaşi lucru trebuie să-l faci şi tu acum, pentru că ostilitatea nu face bine nimănui. Amintirile neplăcute pot dispărea dacă şi tu vrei asta, pentru că pot semăna cu nişte obsesii cu care te mai otrăveşti din când în când fără rost. Ce-a fost a fost, gata, treci mai departe, fără să tot aduci la lumina trecutul!

Leu

Azi primeşti de undeva, nici tu nu ştii de unde, o idee salvatoare care poate rezolva că prin farmec o situaţie care se apropia de final. Ai avut răbdare să ajungi aici şi e de apreciat felul cum ai gestionat situaţia, cu calm, ţinând totul sub control, chiar dacă a durat mult până la rezultate. Soluţiile care se ivesc azi la orizont au rolul de a încheia cu succes o etapă sau un întreg proiect, deci e şi vremea celebrării nivelului atins. Orice final de drum merită sărbătorit, pentru că ai muncit mult pentru el! Dacă tot ai terminat, nu te apuca deja de ceva nou, stai o zi, două, să savurezi victoria şi să te gândeşti la etapa următoare.

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - neptun retrograd 16092015 560x390 150x150Citește și: Horoscop special – Neptun retrograd ne face să fugim de probleme. 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.