Horoscop 13 martie – Fecioarele, enervate de necunoscuți băgăcioși!

horoscop - horoscop ec5f22 05 87ddc220f2 17

Horoscop 13 martie – Fecioarele, enervate de necunoscuți băgăcioși! Astăzi, Racii nu țin cont de cei din jur, sunt doar fericiți, Leii sunt în continuare agitați iar Balanțele nu au curaj să mărturisească cuiva ce simt.

Berbec

Ar trebui să pui accent pe familie și să te interesezi de starea de sănătate a celor dragi, mai ales dacă nu reușiți să vorbiți prea mult. Sfat: Nu uita că sângele apă nu se face! Numărul norocos al zilei: 21.

Taur

Dacă nu te simți în apele tale, ia în calcul și faptul că ai putea suferi din cauza emoțiilor negative care te-au încercat în ultima perioadă. Sfat: Învață să te relaxezi și uita de emoțiile negative. Numărul norocos al zilei: 14.

Citește și: Horoscop special – zodiile, bărbații și femei lângă care nu au viitor!

Gemeni

Vei întâlni o persoană care ar putea asigura împlinirea dorințelor cuiva drag. Deși nu îți place să te bizui pe altcineva, bucuria din ochii celui drag merită orice sacrificiu. Sfat: dăruiește și vei primi înapoi înzecit! Numărul norocos al zilei: 2.

Rac

Nu te interesează cum te percep alții, atât timp cât tu ești fericit. Nu pleca urechea la vorbele aruncate de alții și ascultă-ți instinctul. Sfat: Ești unicul responsabil pentru fericirea ta!  Numărul norocos al zilei: 8.

Leu

Disputele din familie te împiedică să te relaxezi. Mai bine îți petreci ziua într-un loc liniștit, alături de un prieten vechi. Sfat: Dacă nu îți faci timp și pentru relaxare, vei avea de înfruntat probleme mai serioase! Numărul norocos al zilei: 28.

Sursă foto: libertatea.ro

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - zodiidependente 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile și dependențele lor

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.