Horoscop 13 septembrie – Balanțele, pline de energie

horoscop - energy

Horoscop 13 septembrie – Balanțele, pline de energie. Astăzi, Berbecii sunt apropiați  de familie, Fecioarele își adoră prietenii și vor să le arate asta iar Capricornii își arată o față neștiută de mulți, cea a emoțiilor.

Berbec
Nu e de mirare că te simți mai apropiată de familie azi, dat fiind faptul că Luna se află în Rac, semnul care este renumit pentru faptul că e extrem de apropiat de cei dragi. Te vei gândi la copilăria ta și la experiențele care te-au transformat în ceea ce ești acum!

Taur
Astrele consideră că azi este un moment perfect pentru a spune ceea ce gândești cu adevărat! Tu ești renumită pentru candoarea ta și pentru faptul că vorbești întotdeauna din inimă, dar azi va trebui să fii tăioasă, fiindcă cineva apropiat chiar are nevoie de această atitudine din partea ta.

Gemeni
Pe tine te afectează puternic Luna care se află în semnul Racului, așa că vei lua azi o decizie cu adevărat specială: aceea de a dona câteva dintre hainele sau obiectele tale sau de a ajuta pe cineva financiar. Această hotărâre te va face să te simți fericită și te va ajuta să fii mult mai împăcată cu tine.

Citește și: Horoscop special – final de an dezastruos pentru 4 zodii!

Rac
Te simți conectată la ceea ce se întâmplă azi în jurul tău și parcă emoțiile tale sunt mai intense ca niciodată. Desigur, principalul aport îl are Luna în semnul tău: nu e neapărat vorba de faptul că te influențează pe tine, cât pe ceilalți, care sunt mai drăguți și mai amabili cu tine.

Leu
Tu ai obiceiul de a spune întotdeauna, cu glas răspicat, tot ceea ce gândești, dar azi ar trebui să fii puțin mai diplomată, mai ales dacă nu vrei ca relațiile tale să aibă de suferit. E vorba în principal de legătura cu bărbatul pe care îl iubești, care e mai sensibil decât de obicei și se va simți rănit.

Fecioară
Azi te simți foarte apropiată de prietenii tăi, pe care pur și simplu îi adori! Ți-au oferit toată susținerea și ți-au fost mereu alături, indiferent de tot ceea ce ai avut de suferit. Azi este momentul să le mulțumești și să le arăți cât de mult contează ei pentru tine.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - echinoc  iu 150x150Citește și: Horoscop special – Echinocțiul de toamnă și efectele asupra zodiilor!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.