Horoscop 14 aprilie – Peștilor le ies toate ca la carte

horoscop - taur 1024x768

Horoscop 14 aprilie – Peștilor le ies toate ca la carte Astăzi, Berbecii au chef și spor la muncă, Fecioarele au o nesiguranță legată de un proiect nou, în timp ce Scorpionii au parte de o zi incitantă.

Berbec
Munceşti cu sârg, pentru că ai nevoie de bani şi eşti convins că la finalul eforturilor de acum te aşteaptă şi rezultatele palpabile pe care le aştepţi. Ba chiar eşti capabil să lucrezi şi peste program, peste puterile tale practic, pentru că fiecare oră care trece te apropie şi mai mult de roadele pe care le visezi. Merită să tragi tare acum, pentru că nu mai e mult până la scopul propus, dar nici nu aluneca spre exces de zel sau extenuare, care te pot face să greşeşti. Organizează-te mai bine, fără a-ţi consuma toate resursele de energie.

Taur
Chiar dacă vii acasă nervos după o zi încărcată la serviciu, prezenţa celor din familie are rol benefic asupra psihicului tău. Înţelegerea cu care te tratează cei dragi, dorinţa lor de a te ajuta să uiţi de probleme te impresionează şi te relaxezi că prin farmec. Nu pune la suflet necazurile de peste zi, pentru că vei uita de ele imediat ce copiii te vor copleşi cu jocurile lor iar partenerul de viaţă îţi va arăta imensă înţelegere. Alinare găseşti numai acasă!

Citește și: Horoscop special – zodii care vor fi singure de Paște

Gemeni
Uneori, nu ştii să profiţi de şansele bune ci le laşi să treacă pe lângă tine din cauza inhibiţiilor sau a neîncrederii în propria persoană. Ţi se oferă pe tavă un moment benefic ţie, dar s-ar putea să nu pui mâna pe el din cauza pesimismului. Spui nu la orice, îţi găseşti numai defecte şi dacă îţi pui singur beţe în roate, cum ai vrea să duci la capăt ceea ce ai început. Te laşi prea repede învins de obstacole şi nu ai de ce te agăţa că să scapi de această stare de neputinţă. Ai tendinţa de a da vina numai pe ţine sau… pe ghinion.

Rac
Ai creat un vis cu multă pasiune, dar ai ajuns într-un punct de răscruce, când descoperi că se poate ajunge la visul tău cel mare şi pe altă cale decât cea urmată până acum. E normală deruta ta într-un astfel de moment, pentru că va trebui să spui foarte ferm dacă vrei să mergi pe aceeaşi cale ca înainte sau merită să schimbi macazul pentru a-ţi împlini visul prin alte mijloace? Uneori nu calea de care te ţii cu dinţii este şi cea mai bună, deci fii deschis la alternative.

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - soulmates 150x150Citește și: Horoscop special – femeia Pești, sufletul pereche

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.