Horoscop 14 decembrie – Fecioarele, grijă la sănătate!

horoscop - virgin 2689015 960 720

Horoscop 14 decembrie – Fecioarele, grijă la sănătate! Astăzi, Taurii strălucesc profesional, Balanțele primesc o veste extraordinară iar Capricornii se simt deja în vacanță.

Berbec
Azi primeşti o vizită din partea unui prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult, care este posibil să nici nu fi locuit în ţară în ultima vreme. Te pregăteşti intens pentru venirea sa, ca să îl primeşti cu onoruri, şi vă veţi simţi minunat.

Taur
Azi străluceşti din punct de vedere profesional. Te ocupi de un proiect pe care nu îl vrea nimeni şi pe care toţi colegii îl ocolesc şi îl termini în timp record. Vei fi lăudată în faţa tuturor şi este posibil să fii şi bârfită, dar nu prea îţi pasă.

Citește și: Horoscop special – 5 ani de poveste pentru 2 zodii!

Gemeni
Visezi azi să călătoreşti într-o locaţie exotică, să vezi un loc nou, ca să scapi de rutina existenţială. Cauţi bilete, dar realizezi că nu ai bani de aşa ceva. Ca să nu cazi în depresie, astrele îţi recomandă să faci ceva interesant seara.

Rac
Rezervă-ţi azi ziua pentru a cumpăra mai devreme cadourile de Crăciun şi caută-le mai degrabă pe Internet decât în magazine, pentru că vei descoperi nişte oferte pur şi simplu extraordinare din acest punct de vedere. Te vei bucura la maximum!

Leu
Te plictiseşti în timpul zilei şi vei petrece la fel şi seara! Termini mai devreme munca şi stai să îţi priveşti colegii confruntându-se cu sarcinile lor, iar mai târziu te vei vedea cu rudele tale şi vei combate aceeaşi rutină ascultându-i vorbind.

Fecioară
Ţine cont de tot ceea ce îţi transmite corpul tău azi. Chiar şi cea mai mică durere are o însemnătate şi ar putea sugera că trebuie neapărat să îţi vezi doctorul. Nu ignora semnele, mai ales că nu e o zi prea bună pentru sănătatea ta!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - woman 2696408 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – cele mai stresate zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.