Horoscop 14 decembrie – Tauri, mare atenție la sănătate!

horoscop - horoscop taur 1024x819

Horoscop 14 decembrie – Tauri, mare atenție la sănătate! Luna Plină nu poate să predispună decât la agitaţie. Riscul de accidente şi scandaluri este în creştere. Nu uitaţi că omul îşi stăpâneşte propriul destin. Dacă gândiţi pozitiv şi cunoaşteţi predispoziţiile astrale, puteţi să evitaţi efectele negative ale oricărei conjuncturi şi să întoarceţi totul în favoarea dumneavoastră.

Berbec

Va recomandăm să fiţi foarte prudent în tot ce faceţi şi în discuţiile cu prietenii. Aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiază, o rudă apropiată s-ar putea să vă dea o importantă suma de bani.

Taur

Se pare că nu sunteţi într-o formă prea bună. Nu vă asumaţi noi responsabilităţi, pentru că riscaţi să vă irosiţi energia! Sunteţi predispus la stări depresive şi accidente vasculare. Păstraţi-va calmul! Ar fi bine să ascultaţi sugestiile unui membru al familiei.

Gemeni

Se anunţă o zi tensionată. Nu este exclus să aveţi divergente cu partenerul de viaţă, pornind de la o investiţie importantă. Stăpâniţi-va impulsivitatea!

Rac

Dimineaţă sunteţi tentat să vă ocupaţi de mai multe probleme în acelaşi timp. Din cauza nerăbdării, riscaţi să vă enervaţi şi să nu mai aveţi nici un spor. Vă sfătuim să vă ocupaţi mai mult de activităţile casnice, că să evitaţi un scandal. După-amiază şi seară, vă simţiţi bine împreună cu prietenii apropiaţi.

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

Sursă foto: reginele.ro

horoscop - origine zodii 150x150Citeste si: Horoscop special – tu știi originea zodiei tale?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.