Horoscop 14 iulie – Fecioare, test major în fața unui public

horoscop - virgo

Horoscop 14 iulie – Fecioare, test major în fața unui public. Astăzi, Taurii dau de un hop peste care pot trece ușor cu un pic de voință, Scorpionii sunt induși în eroare de amintiri iar Capricornii sunt mai pesimiști decât ar trebui.

Berbec
Discuţi azi cu o persoană care are un efect miraculos asupra ta. Tonul vocii sale, energia pe care o degajă, lumina care i se citeşte în ochi par angelice şi eşti fericit că ai această ocazie de a-i sta alături. Ai multe de învăţat de la acest om, pe care îl admiri sincer, pe care îl asculţi cu smerenie, pe care îl respecţi pentru ceea ce reprezintă. E un exemplu demn de urmat şi eşti de-a dreptul fericit că îi poţi sta în preajmă chiar şi pentru câteva minute. Ai mereu senzaţia că e trimis de undeva de sus anume pentru a-ţi oferi ţie un sprijin exact când ai mai mare nevoie de îndrumare. Vorbeşte cu el, deschide-ţi sufletul, căci vei primi răspunsuri capitale!

Taur
Nu te lăsa oprit din elan de un hop neimportant, căruia ai tendinţa de a-i acorda mai multă atenţie decât merită. E doar o proba în drumul tău către scopul cel mare, prin care poţi demonstra cât de hotărât eşti să treci peste toate, câtă ambiţie ai, cât de capabil eşti să construieşti un întreg edificiu, chiar dacă fiecare etapă nouă vine cu piedici de trecut. Din toate ai de învăţat, dar mai ales descoperi ce personalitate complexă eşti, câte instrumente ai la dispoziţie, câte ştii să faci, ca atare scoate de la naftalină zestrea cu care ai fost dotat din naştere. Spune clar ce ştii, ce poţi, ce vrei şi treci la fapte!

Citește și: Horoscop special – relația cu iubitul, după ziua nașterii

Gemeni
Timpul este profesorul tău, este aliatul tău, dar şi prietenul tău, pentru că reuşeşti să ţii foarte bine sub control ritmul în care se scurge. Te afli în faţa unui moment cu conotaţii speciale, de aceea nici nu te grăbeşti să iei decizii finale, nici să-ţi dai cu părerea înainte de a avea o imagine de ansamblu suficient de clară. Azi ai putea da impresia că eşti nehotărât, că amâni unele decizii, dar nu e deloc aşa: ştii tu mai bine când trebuie să spui ce gândeşti, şi încă nu a venit momentul potrivit pentru tine. Tergiversezi, tragi de timp, aştepţi, dar o faci tocmai pentru a ajunge exact la momentul cel mai bun!

Rac
Faci echipă foarte bună cu un prieten care parcă s-ar afla pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Chiar dacă nu e niciunul cu nimic mai presus sau mai prejos, unul din voi trebuie să preia conducerea planului la care vă aduceţi contribuţia, iar acela se pare că eşti tu. Celălalt doar te completează, îşi exprimă părerea, confirmă ceea ce spui tu, pentru că îţi recunoaşte superioritatea şi talentul de lider înnăscut. Nu îl deranjează deloc că tu eşti capul acestui proiect, dimpotrivă, chiar se bucură că altcineva îşi asumă răspunderea, el fiind un foarte bun tovarăş de lucru.

Leu
Chiar dacă unii nu te înţeleg şi te cataloghează drept un rebel, tu mergi pe calea ta, pentru că aceasta ţi se potriveşte. Nu ţine cont de cei care te critică şi încearcă să te tragă înapoi în şablonul strict a societăţii, culturii sau mediului în care te afli. Tu ai stilul tău, mai original, mai aparte, şi nu e obligatoriu să fii la fel cu toată lumea. Dacă tu vrei să evadezi dintr-un spaţiu rigid, fă-o, nu mai sta pe gânduri, în ciuda tuturor poveţelor cu ton superior care vin de la unii care au impresia că ar avea vreun drept să te judece. E viaţa ta, e modul tău de a te comporta, ca atare fii tu însuţi, chiar şi aşa, mai altfel decât restul lumii.

Photo credit: Eddie Yip via Visual hunt /  CC BY-SA

Continuare horoscop pe Huff.ro 

horoscop - love 560783 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – din ce zodie este iubita perfectă?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.