Horoscop 14 iunie – Balanțele, încăpățânate la maxim

horoscop - zodiac14iunie

Horoscop 14 iunie – Balanțele, încăpățânate la maxim. Astăzi, Berbecii sunt îngrijorați de o veste primită pe cale oficială, Leii evită pe toată lumea iar Scorpionii se simt bine indiferent de ce se întâmplă în jurul lor.

Berbec

Vestea care soseşte azi pe cale oficială te pune pe gânduri sau te îngrijorează un pic, pentru că nu este informaţia pe care o sperai. Pe moment, eşti decepţionat, gata să abandonezi un proiect pentru că nu apare răspunsul necesar, dar după ce vei depăşi primul impact negativ, vei descoperi că tot ai ceva de câştigat de pe urmă acestei ştiri, deci nu trebuie să o respingi din start. Tot e ceva decât deloc, vei spune, şi te vei adapta din mers la noile condiţii astfel încât să poţi merge mai departe fără să strici nimic.

Taur

Viaţa de familie este în prim plan, dar totuşi nu e vorba de prea multă armonie, ci apar diverse neînţelegeri, mai ales de natură financiară. Soţul nu este de acord cu lista de cumpărături a soţiei, iar soţia nu pare a fi prea încântată de deciziile parternerului de viaţă, ca atare conflictele dintre bărbat şi femeie pot ajunge azi într-un punct de maxim, în care orgoliile sunt gata să răbufnească. Fă un efort să-ţi controlezi reacţiile impulsive, ca să nu strici o zi ce ar putea fi petrecută mult mai frumos.

Citește și: Horoscop special – Neptun retrograd ne face să fugim de probleme

Gemeni

Pentru a putea trece la etapa următoare a planurilor tale, trebuie mai întâi să arunci o privire înapoi, să vezi de unde ai pornit, cum ai ajuns aici şi ce ar trebui să faci în continuare. E vremea unei treceri în revistă a paşilor parcurşi până aici sau să apelezi la vechile amintiri pe care le credeai uitate, dar care pot oferi acum, după atâta vreme, soluţia ideală la ceea ce te preocupă în prezent. Viitorul depinde foarte mult de ceea ce ai trăit înainte, deci nu ezita să răscoleşti prin vechituri, prin amintiri, prin amintirile de altădată.

Rac

O situaţie neprevăzută dă peste cap toată liniştea familiei tale, dar trebuie să vă adunaţi repede cu toţii ca să găsiţi o soluţie salvatoare. E ca şi cum planurile făcute împreună cu cei dragi sunt stricate de o surpriză neplăcută ce vă obligă pe toţi să modificaţi totul într-o cu totul altă direcţie decât aţi sperat. O defecţiune în casă, un musafir nedorit, o ceartă aprigă între partenerii de viaţă sau între părinţi şi copii sunt câteva din momentele tensionate care agită spiritele între pereţii locuinţei, cerând de la toţi mai mult calm şi toleranţă decât de obicei.

Leu

Ai prefera ca lumea să nu te caute azi, să nu-ţi treacă nimeni pragul şi să te lase în pace pentru că tot ce-ţi doreşti e puţină linişte şi detaşare de toate. Accepţi anonimatul cu dragă inimă, pentru că numai aşa vei scăpa de musafiri nepoftiţi şi de telefoane la ore nepotrivite. Popularitatea şi amabilitatea nu sunt întotdeauna un avantaj pentru tine, pentru că aşa te pricopsesti mereu cu un anturaj care te înconjoară, dar să nu crezi că o face dezinteresat, doar pentru că eşti simpatic…

Photo credit: jinterwas via Visual hunt /  CC BY

Continuare horoscop: Huff.ro

horoscop - barbatviril 150x150Citește și: Horoscop special – cei mai virili bărbați ai zodiacului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.