Horoscop 14 martie 2018 – Fecioarele, electrizate de un bărbat!

horoscop - blacksmith 2740128 1280 1024x682

Horoscop 14 martie 2018 – Fecioarele, electrizate de un bărbat! Astăzi, Gemenii sunt abonați la vești bune, Scorpionii se simt neînțeleși de cei din jur iar Vărsătorii primesc o ofertă de jo extraordinară.

Berbec
Te întâlneşti cu o persoană care te-a tratat foarte urât în trecut, dar care azi are un comportament cu totul diferit faţă de tine. E modestă şi blândă, tratându-te cu toată amabilitatea, dar astrele te sfătuiesc totuşi să continui să fii precaută în continuare.

Taur
Vei face tot posibilul în seara asta să ştergi cu buretele o supărare imensă prin care a trecut iubitul tău. Niciun gest nu ţi se pare prea exagerat, atât timp cât speri că îl va ajuta pe acesta să îşi revină. Însă, din păcate, nu ai şanse prea mari de reuşită.

Citește și: Horoscop special – 3 zodii de femei care nu știu să fie prietenele tale!

Gemeni
Azi primeşti numai veşti bune! Afli că un post pe care ţi-l doreai foarte tare e extrem de aproape să fie al tău, dar şi că ai un admirator interesant, care te adoră în tăcere. E cazul să sărbătoreşti din plin!

Rac
Astrele au un sfat pentru tine: încetează să îţi mai faci griji pentru ce s-ar putea întâmpla şi trăieşte azi din plin. Dacă e să fie ceva grav, tot se va petrece, şi fără să îţi pui tu probleme în continuu în legătură cu el. Care e atunci rostul atâtor griji?

Leu
Începi o discuţie plină de pasiune cu un coleg sau cu un partener de afaceri, care se pare că se va transforma în curând în ceva ce nici măcar nu este permis la birou. E foarte posibil ca şeful tău să îţi facă apoi morală, şi pe bună dreptate.

Fecioară
E o zi extraordinară pentru tine, mai ales din punct de vedere amoros. Te aranjezi încă de dimineaţă, fără un motiv anume, iar apoi te întâlneşti cu un tip a cărui prezenţă te pune pe jar. Simţi un fior electric din cap până în picioare, aproape ca în poveşti.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - halloween 2893710 1280 90x90Citește și:  Horoscop special – cât de ciudată este zodia ta?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noioffice@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.