Horoscop 14 martie – Scorpionii alungă oamenii de lângă ei!

horoscop - zodiac clock 3d screensaver 2 1024x819

Horoscop 14 martie – Scorpionii alungă oamenii de lângă ei! Astăzi, Racii ar trebui să nu mai pună la suflet ironiile și răutățile, Fecioarele trebuie să aibă răbdare cu schimbările pe care le vor, iar Săgetătorii trebuie să facă ordine printre prietenii lor.

Berbec

Ai intrat într-o zonă de confort și nu își este bine deloc. Nu te mai simți bine nici acasă și ai chef de vacanțe. Cu puțină muncă, efort, ai putea ajunge acolo unde îți dorești! Sfat: Luptă pentru ceea ce vrei!Numărul norocos al zilei: 7.

Citește și: Horoscop special – zodiile și sportul în 2017

Taur

Treci printr-un moment de bucurie și mânfdrie. Te afli în fața unui vis împlinit și acum realizezi că eforturile nu au fost în zadar. Sfat: Învață să nu mai pui totul la suflet! Numărul norocos al zilei: 4.

Gemeni

Fii foarte atent la tonul pe care îl folosești astăzi! Ai grijă mai ales cu persoanele cu care nu te înțelegi foarte bine, pentru că riști să transformi totul într-o ceartă. Sfat: Ziua în care nu ai zâmbit este o zi pierdută! Numărul norocos al zilei: 2.

Rac

Nu mai pune la suflet ironiile și răutățile îndreptate spre tine. Tu le faci să pară grave, pentru că ai tendința să transformi totul într-o dramă. Sfat: Acționează pe cont propriu ori de câte ori poți face asta.  Numărul norocos al zilei: 13.

Sursă foto: jewellerybyjoe.files.wordpress.com

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - zodiisensibile 150x150Citeste si: Horoscop special – cele mai plângăcioase semne ale zodiacului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.