Horoscop 15 decembrie – Scorpionii au probleme sentimentale!

horoscop - scorpion 1

Horoscop 15 decembrie – Scorpionii au probleme sentimentale! Opoziţia Lunii cu Mercur este un aspect dinamizant. În plus, favorizează intuiţia şi sporeşte şansele de reuşită ale planurilor de viitor. De asemenea, acest aspect planetar poate scoate la lumina eventualele calităţi de clarviziune.

Berbec

Intuiţia şi simţul practic vă ajută să luaţi decizii inspirate în afaceri. Dacă vi se propune asocierea într-o nouă afacere, nu vă grăbiţi să refuzaţi! Perspectivele sunt foarte promiţătoare. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile aprinse şi să va relaxaţi mai mult.

Taur

Vă decideţi să amânaţi o călătorie lungă în interesul familiei, din cauza dificultăţilor financiare. Astăzi, însă, aveţi posibilitatea să realizaţi proiecte ambiţioase pe termen lung şi să luaţi o decizie bună pentru viitor. Ar fi bine să petreceţi seară în mijlocul familiei. Relaţiile cu persoană iubita sunt deosebit de bune.

Gemeni

Se conturează o zi excelenţă în afaceri, cu întâlniri fructuoase şi planuri de viitor bine concepute. Investiţiile pe termen lung sunt favorizate. Traversaţi o perioada în care puteţi rezolva multe probleme financiare. După-amiază sunteţi în centrul atenţiei în grupul de prieteni.

Rac

Aveţi succes în activităţile desfăşurate în cămin, dar şi în afaceri. Partenerii de afaceri vă apreciază propunerile, dar vă sfătuim să nu începeţi mai multe activităţi simultan, pentru că riscaţi să nu finalizaţi nimic. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Consultaţi-va şi partenerul de viaţă!

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - Best Friend Smileys On Hand 150x150Citeste si: Horoscop special – care zodie îți este cel mai bun prieten

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.