Horoscop 15 ianuarie 2018 – Capricornii, în fața unei alegeri

horoscop - fire 1534969 960 720

Horoscop 15 ianuarie 2018 – Capricornii, în fața unei alegeri. Astăzi, Racii au parte de o victorie pe plan profesional, Săgetătorii au parte de colegi neserioși iar Scorpionii ar face bine să își ia o zi liberă azi, nimic nu le iese.

Berbec
Nu te simţi deloc bine azi, nici din punct de vedere fizic, nici moral sau psihic. Cu toate acestea, va trebui să mergi la muncă şi să te achiţi cu zâmbetul pe buze de îndatoririle tale. Până la urmă, e ceea ce trebuie să facă fiecare dintre noi.

Taur
Ziua de azi îţi va aduce numai emoţii pozitive. Realizezi cât de mult îţi iubeşti munca şi cât de norocoasă eşti că poţi face ceva ce îţi place, dar eşti la fel de încântată şi de faptul că un amic îţi mulţumeşte atât de frumos pentru ajutorul pe care i l-ai oferit.

Gemeni
Va trebui să uiţi azi de tine pentru a ajuta pe cineva apropiat ţie. Acesta este bolnav sau are probleme, ceea ce te va afecta, fiindcă e vorba de o persoană apropiată. Sperăm să nu uite niciodată ce ai făcut pentru el, deoarece chiar e ceva important.

Citește și: Horoscop special – anul 2018, anul perfect pentru Capricorni

Rac
Azi te bucuri de o mare victorie pe plan profesional, dar ceea ce te întristează este faptul că nimeni nu îţi e alături pentru a sărbători. Începi să ai dubii în ceea ce priveşte calitatea oamenilor care te înconjoară, ceea ce îţi va provoca tristeţe.

Leu
Trebuie să lucrezi azi în echipă cu un coleg care ori este foarte popular, ori nu e deloc agreat de colectiv. După ce veţi avea câteva momente tensionate, reuşiţi să ajungeţi la un acord, iar în cele din urmă vei ajunge să îl admiri.

Fecioară
Nu te gândeşti deloc azi la consecinţele acţiunilor tale, ceea ce nu va fi deloc bine. Partea şi mai proastă este că ajungi să pierzi ceva foarte important pentru că descoperi că nu i-ai acordat deloc atenţie. Vei regreta!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - pen 1329258 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – regretele zodiilor legate de 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.