Horoscop 15 iunie – Săgetătorii primesc avertismente!

horoscop - esoteric astrology horoscope astrological mystery

Horoscop 15 iunie – Săgetătorii primesc avertismente! Astăzi, Taurii fac planuri alături de cei dragi, Leii primesc răsplata unui proiect dus cu bine la capăt iar Capricornilor le este recunoscută valoarea în cadrul echipei din care fac parte.

Berbec
Cei din jurul tău sunt risipitori, neglijenţi cu banii sau cu bunurile lor, încât ar putea face gafe imense într-un moment de neatenţie, dar noroc că te au pe tine alături pentru a-i mai trage de mânecă atunci când vezi că sunt cu capul în nori. Tu ştii să faci bani din piatră seacă, eşti un exemplu de spirit materialist, care manevrează sume mari cu cap şi cu prudenţă, fără a risipi şi fără a risca nimic, şi cine îţi ascultă sfaturile, ar avea numai de câştigat. Eşti un consilier financiar matur şi serios, care aduce argumente solide ori de câte ori se discută despre bani, economii, cheltuieli, eficienţă.

Taur
Faci planuri foarte frumoase alături de cei dragi şi fiecare îşi aduce contribuţia la un eveniment stabilit cândva în perioada următoare. Aşteptaţi cu mult entuziasm acel moment special şi vă bucuraţi numai la gândul că veţi fi cu toţii actori principali în ceea ce urmează. Nu laşi nimic la voia întâmplării, ci profiţi de timpul pe care-l ai la dispoziţie pentru a pregăti totul în cele mai mici amănunte, pentru că vrei să iasă totul perfect.

Citește și: Horoscop special – Capricorn, cea mai ambițioasă zodie

Gemeni
Ceea ce faci azi este de succes şi ajunge la urechile tuturor, pentru că eşti demn de toată lauda. Investeşti multă energie în activitatea începută şi totul evoluează foarte repede spre un nivel superior de care eşti foarte mândru. Poate fi o zi norocoasă în acţiuni în care trebuie să te remarci, să vorbeşti despre tine şi valoarea ta, să apari în faţă unui public numeros, pentru că multă lume este cu ochii pe tine şi trebuie să te prezinţi ireproşabil.

Rac
Dacă îl ai şi pe partenerul de viaţă alături necondiţionat, eşti capabil de orice, pentru că primeşti din partea sa toate resursele necesare pentru a reuşi. Iubirea sa, stimulentele sale, încurajările care vin sincer şi tonic de la el, devin motorul tău principal de energie pentru ceea ce ţi-ai propus. El aşteaptă mult de la tine, dar îţi şi oferă mult, deci ce îţi poţi dori mai mult de la viaţa în doi? Se poate vorbi de o colaborare excelentă între soţ şi soţie, pentru că fiecare contribuie la bună desfăşurare a relaţiei cu ceea ce are el mai de preţ şi va completaţi reciproc de fiecare dată.

Leu
A venit vremea rezultatelor materiale ale unei acţiuni la care ţi-ai adus contribuţia cu pasiune. Dar pentru că nu ai fost doar tu implicat, ci un întreg grup de persoane, trebuie să va recunoaşteţi unii altora rolul, pentru că nu s-ar fi ajuns aici dacă nu ar fi participat cu toţii în mod egal. După ce aţi lucrat cot la cot împreună, acum puteţi celebra reuşita tot împreună, împărţind roadele materiale tocmai culese şi de care sunteţi cu toţii mândri. Se resimte un aer că de sărbătoare în mediul respectiv, pentru că fiecare e încântat de ce a obţinut: şi sentimentul muncii împlinite, şi ceva bani în buzunar!

Continuare horoscop pe Huff.ro

Photo via VisualHunt.com

horoscop - young blond hair friendship 150x150Citește și: Horoscop special – cei mai buni prieteni ai zodiacului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.