Horoscop 15 mai 2018 – Săgetătorii, eveniment dramatic în viața lor!

horoscop - fantasy 2832345 1280 1024x579

Horoscop 15 mai 2018 – Săgetătorii, eveniment dramatic în viața lor! Astăzi, Taurii au parte de ceva încercări, Capricornii au pate de o intuiție perfectă pe plan profesional iar Balanțele sunt invidioase pe un coleg de muncă care primește mai multe laude ca ele.

Berbec
Este o zi a schimbărilor pentru tine. Poți începe prin ceva simplu, cum ar fi tunsoarea sau garderoba, dar important este să ajungi la aspecte mai profunde ale existenței. Ce ai spune daca ai încerca să îți îmbunătățești viața aruncând obiectele de care nu mai ai nevoie și înconjurându-te cu iubire?

Taur
Deși viața ta se îndreaptă pe un făgaș bun, astăzi ai parte de niște încercări. În familie, la serviciu, chiar și în viața amoroasă se depune o presiune destul de puternică pe umerii tăi. Resemnează-te cu acest gând și menține-te puternică, de mâine va fi mai bine!

Citește și: Horoscop special – zodii perfecte pentru o iubire de vară!

Gemeni
Este foarte important ca astăzi să încerci să regândești lucrurile în care crezi. Este vorba despre acele principii care ți-au fost impuse când erai mică și pe care le crezi mai adevărate decât orice. Pot fi aduse în discuție filosofii, religie sau lucruri mai practice, dar astăzi este cazul să decizi tu în ce crezi.

Rac
Ceea ce te va relaxa astăzi cel mai tare este schimbarea garderobei. Odată ajunsă la cumpărături, nu te ghida după ce îți spun prietenii, vânzătoarea sau tendințele, ci după propria intuiție. Crede-ne, este mai important să te simți bine în propria piele decât ceea ce gândesc ceilalți!

Leu
Sănătatea e cea care te preocupă azi. Ai niște simptome ce te fac să te gândești la o boală gravă și care te sperie extrem de tare! Mergi la doctor dacă nu îți poți ține nervii sub control, dar astrele te încurajează și consideră că nu e vorba de nimic grav!

Fecioară
Petreci azi mult timp la volan sau într-o altă poziție ce implică responsabilitate pentru viețile multor oameni. Ești stresată și ai un presentiment urât, că se va întâmpla ceva rău. Ești foarte departe de adevăr. Totul va fi bine și te vei descurca minunat, așa că relaxează-te!

Sursă știre: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - couple 814825 960 720 90x90Citește și: Horoscop special: compatibilitatea în relații cu aceeași zodie ca a ta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.