Horoscop 15 mai – Vărsătorii, iritați de termenele limită

horoscop - zodiac15mai

Horoscop 15 mai – Vărsătorii, iritați de termenele limită Astăzi, Gemenii sunt preocupați de carieră, pentru Fecioare timpul trece foarte greu iar pentru Capricorni totul merge de-a-ndoaselea.

Berbec

Deschide-ţi inima şi spune lumii de ce eşti tu în stare. Eşti abia la începutul unui proiect important și debordezi de imaginaţie, de creativitate, de idei pe care abia aştepţi să le pui în aplicare mai repede. Nimeni nu-ţi contestă creativitatea, vii cu idei noi şi bune, cu soluţii curajoase şi pozitive, dar primul lucru pentru a începe să le pui în practică e să le exprimi liber. Nu te gândi la cei care nu le vor aplaudă din prima, nici la criticile sau hopurile absolut fireşti de pe parcurs, ci vorbeşte deschis şi sincer despre ceea ce vrei să faci. Într-o zi, toate aceste idei îşi vor arată valoarea şi urmările excelente. Nu acum, nu imediat, dar primul pas e să le emiţi în Univers cu încredere!

Taur

Singurul instrument eficient în orice situaţie este munca, deci apucă-te serios de treaba fără a spera vreun noroc picat din senin… că nu vine, cel puţin nu azi! Concentrează-te la ce ai de făcut pentru că vei face paşi mari spre rezultatele visate şi vei fi foarte mândru de ţine. Ai mereu ceva de învăţat din tot ceea ce trăieşti, dar ştii foarte bine că nimic nu se ridică de la sine, fără a pune efectiv umărul. Mult mai durabile şi mai solide sunt roadele unei activităţi la care ţi-ai adus contribuţia cu efort susţinut decât dacă ţi s-ar oferi gratis, pe tavă!

Citește și: Horoscop special – vrei să slăbești? Ține cont de ce zodie ești

Gemeni

Eşti foarte preocupat de cariera ta şi îţi construieşti, imaginar deocamdată, jobul ideal pe care speri, vreodată, să îl obţii. Foarte bine faci, pentru că e un fel de programare mentală ce va da roade cândva, deci continuă să speri, să te gândeşti cum va fi, folosind tot acest timp pentru a învăța ce e nevoie pentru acel serviciu pe care îl vei descoperi la momentul potrivit în curând. Fiecare zi care te desparte de materializarea visului tău va aduce noi şi noi informaţii şi experienţe care te vor susţine în succesul spre care te îndrepţi.

Rac

Nu te baza pe presupuneri, pentru că ele nu sunt susţinute de nimic concret sau valabil. A-ţi da cu părerea doar pentru că aşa bănuieşti, nu e soluţia optimă în situaţia de faţă. Da, din interiorul tău pot veni acum semnale foarte bune care te pot ajută să înţelegi o situaţie foarte corect, dar nu te baza pe presupuneri. Gândeşte-te la evenimente din trecut, la experienţele acumulate, la date şi cifre deja memorate, pentru că de acolo, din cele mai adânci unghere ale minţii tale, din inconştient sau subconştient, vin flashuri care te pot ajută să exprimi adevărul. Nu-ţi începe frazele cu: bănuiesc că… ci doar cu: ştiu că…

Photo credit: A.Moltini via Visualhunt /  CC BY-NC-ND

Citește continuarea pe Huff.ro 

horoscop - parinti 150x150Citește și: Horoscop special – Ce fel de părinte ești în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.