Horoscop 16 august 2018 – Peștii, spor în proiecte!

horoscop - meeting 2284501 960 720

Horoscop 16 august 2018 – Peștii, spor în proiecte! Astăzi, Gemenii trebuie să facă tot posibilul să evite o ceartă cu partenerul, Fecioarele sunt pe cale să își înșele iarăși partenerul, primind semnale fix de la un tip pe care îl plac foarte mult iar Capricornii primesc un compliment care le mișcă sufletul.

Berbec
Ziua de astăzi e una productivă din punct de vedere profesional, un lucru cu atât mai impresionant cu cât vine după o sărbătoare. Dacă colegii tăi de muncă se împotmolesc la un proiect și au nevoie de ajutorul tău, astrele te sfătuiesc să le oferi toată susținerea ta. Vei deveni eroina zilei: pe lângă laude și mulțumiri din partea șefilor și a colegilor, e posibil să primești și un cadou care exprimă mai frumos decât orice recunoștința lor.

Taur
Astăzi te surprinde în mod plăcut ajutorul pe care ți-l oferă un străin. Susținerea e cu atât mai binevenită cu cât apare exact atunci când trebuie, într-un moment în care și prietenii te abandonaseră. Sfatul astrelor este să încerci să îl cunoști cu adevărat pe acest om, deoarece între voi se poate naște o relație strânsă de prietenie.

Gemeni
E vital ca azi să faci tot posibilul pentru a evita o ceartă de proporții cu iubitul tău. Dacă lucrurile sunt tensionate de ceva vreme, e cazul să intervii! Nu ezita chiar să îți ceri scuze și să renunți la orice formă de mândrie, deoarece e foarte posibil ca relația voastră să fie extrem de aproape de a se rupe.

Citește și: Horoscop special – Marte, retrograd în Capricorn!

Rac
Azi e posibil să fii certată din cauza unei greșeli pe care ai comis-o la muncă. Deși e foarte probabil să împarți responsabilitatea cu toți colegii, se pare că tu vei fi cea mai afectată. Există chiar pericolul să îți pierzi jobul, deci tratează problema cu toată seriozitatea și fă tot posibilul să îți dovedești valoarea.

Leu
E bine că jumătatea săptămânii de muncă deja a trecut, deoarece azi ești extrem de apatică. La muncă nu te vei achita decât de sarcinile urgente și nici măcar acelea nu îți vor reține atenția prea mult timp. Însă spre seară dispoziţia e perfectă pentru a te relaxa alături de familie și a te simți cu adevărat minunat!

Fecioară
Încearcă să îți păstrezi calmul și luciditatea caracteristice în fața unor dovezi de iubire care vin azi din partea unui tip care îți place foarte tare. Chiar dacă acesta pare să îți împărtășească pasiunea, se pare că e doar o impresie. Nu vrea să te ducă cu zăhărelul, dar astrele consideră că vei rămâne pentru el mereu doar o colegă.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - tristete 90x90Citeste si: Horoscop special – 3 zodii se despart până la finalul verii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.