Horoscop 16 februarie 2018 – Racii nu au deloc chef de muncă!

horoscop - horoscope 644862 960 720

Horoscop 16 februarie 2018 – Racii nu au deloc chef de muncă! Astăzi, Gemenii primesc vești excepționale din punct de vedere profesional, Scorpionii își ignoră total partenerul iar Vărsătorii stau bine financiar.

Berbec
Te comporţi azi de parcă tocmai ai fi aterizat de pe o altă planetă. Nici tu nu înţelegi prea bine de ce, dar nu ai niciun plan, eşti ameţită şi incapabilă să te ocupi şi de cele mai simple sarcini. Adună-te!

Taur
Eşti extrem de decisă azi şi nu vei permite nimănui să îşi bată joc de tine şi de munca ta. Deşi toţi cei din jur par să fie ameţiţi, incapabili să se descurce, tu eşti complet stăpână pe tine: se anunţă o mărire sau o promovare graţie acestui lucru.

Citește și: Horoscop special – zodiacul țigănesc pentru anul 2018: vești bune!

Gemeni
Se anunţă veşti pur şi simplu excepţionale din punct de vedere profesional. Conducerea de la job va fi schimbată şi, în cazul în care nu vei fi chiar tu cea promovată, vei avea un nou şef cu care te vei înţelege de minune.

Rac
Nici nu mai contează dacă ai sau nu treabă azi, pentru că o vei ignora complet. Tot ce te interesează este să te odihneşti, să te simţi bine. Chiar dacă vei merge la o petrecere preferi să te retragi în dormitor şi să dormi.

Leu
Azi parcă cei din jur sunt hotărâţi să te lase fără niciun ban! Prietenii îţi cer în împrumut, eşti obligată să cumperi lucruri care nu îţi fac nicio plăcere şi până şi până şi dobânzile la bancă par mai mari. Vei fi extrem de iritată!

Fecioară
Nu te grăbi azi să respingi toate propunerile care îţi sunt făcute, mai ales atunci când vine vorba despre viitorul familiei tale. Este posibil ca unele idei să ţi se pară proaste doar în teorie, dar să fie de fapt foarte bune.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - love 3143992 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – Cum se manifestă iubirea partenerului, după zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.