Horoscop 16 ianuarie 2018 – Balanțele, fără bani!

Horoscop 16 ianuarie 2018 – Balanțele, fără bani! Astăzi, Gemenii sunt extrem de nervoși din cauza unei persoane mincinoase, Capricornii încep un nou capitol profesional în viața lor iar Vărsătorii se ceartă cu unul din prietenii lor.

Berbec
Îţi petreci ziua de azi oscilând din conflict în conflict. Nu e neapărat vorba de faptul că eşti tu supărăcioasă, cât mai degrabă că certurile chiar se ţin scai de tine. Ţine-te departe de oamenii la care ţii cel mai mult, deoarece vei ajunge să tai şi cu ei legăturile.

Taur
Se anunţă o zi calmă, una în care nu te paşte niciun risc la orizont. Singura interdicţie pe care ţi-o formulează astrele este să ai grijă cu cheltuielile pe care le faci, deoarece acestea pot ajunge să îţi ruineze bugetul.

Gemeni
Azi vei fi extrem de nervoasă din cauza lipsei de sinceritate a unei persoane de care eşti extrem de apropiată. Ai impresia că nimic din ce a fost între voi, fie vorba despre prietenie sau despre dragoste, nu e real. Vei suferi extrem de mult.

Citește și: Horoscop special – regretele zodiilor legate de 2017!

Rac
Nu eşti prea sigură de faptul că sentimentele dintre tine şi iubitul tău sunt reale, iar azi îţi vei petrece toată ziua mistuită de frică din această cauză. Simţi că nu vei putea fi fericită fără el, dar nu ai motive de îngrijorare, spre seară vă împăcaţi.

Leu
Azi reuşeşti să cumperi ceva după foarte multă vreme, un lucru pe care ţi-l doreai extrem de mult. Vei fi foarte admirată graţie acestei achiziţii, mai ales de prietenele tale, şi va exista şi un strop de invidie la adresa ta.

Fecioară
Refuzi azi asistenţa pe care ţi-o poate oferi un maestru, o persoană extrem de importantă în domeniul în care activezi tu. Vei ajunge să regreţi acest lucru, mai ales că nu te descurci deloc în ceea ce vrei să faci.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - men 2425121 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile care vor renunța la relațiile lor în 2018 

 Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.