Horoscop 16 ianuarie – Capricornii și Peștii dau de succes!

horoscop - capricorn goat goat 1024x640

Horoscop 16 ianuarie – Capricornii și Peștii dau de succes! Este o zi în care Taurii nu se simt prea în largul lor, Scorpionii nu reușesc să aleagă între două iubiri iar Capricornii și Peștii culeg laurii succesului.

Berbec

A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amâni de ceva vreme pentru nu te simţeai pregătit spui ultimul cuvânt. Ai mai meditat, teai gândit, ai adunat informaţii şi acum consideri deţii toate detaliile necesare unei alegeri înţelepte.

Nu vrei fii influenţat de nimeni, dar oricât ai dori iei singur decizia, nu poţi rămâne surd la influenţele din afară. Se vehiculează suficiente păreri contrarii în jurul tău, deci şi aici trebuie depui un efort de atenţie: de a discerne corect între ce e bine şi ce e rău, de ce te poţi folosi în alegerea ta şi ce nu te ajută lanimic.

Citește și: Horoscop special – planuri de nuntă? Uită-te și la zodia partenerului!

Taur

Dacă nu te simţi în largul tău în mediul în care nimereşti astăzi, mai bine te detaşezi de acest loc şi cauţi unul banal, chiar unul în care nu se întâmplă nimic nou. Chiar ai nevoie de linişte, de rutină, de anonimat, atare profită de şansă ta de a te retrage în umbră şi de a nu atrage atenţia asupra ta cu nimic.

Azi nu ai nevoie fii văzut, căutat, întrebat, pentru e ceva în mediul acela care te face te simţi ciudat şi preferi fii absent sau invizibil. Nu vrei nimic care te obosească sau care te tot ţină blocat într-o zona neplăcută, ci vrei un refugiu.

Gemeni

Nu eşti în apele tale, dar nu pentru ai avea tu vreo problemă concretă, ci pentru eşti puternic influenţat de necazurile altei persoane. Pui suflet în problemele sale de parcă ar fi ale tale, pentru trece prin momente dificile şi ai vrea găseşti o soluţie pentru a i le rezolva.

Singur va depăşi impasul, nu prelua pe umerii tăi griji care nu îţi aparţin. Ajunge doar suportul moral, ştie este cineva alături, dar nu insistă duci tu tot greul în locul sau! El nu ar face la fel pentru ţine.

Sursă foto: walldevil.com

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - Afla care sunt cele mai infidele zodii 150x150Citeste si: Horoscop special – cele mai infidele zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.