Horoscop 16 iulie 2018 – Leii, probleme în dragoste!

horoscop - model 1246028 1280 1024x682

Horoscop 16 iulie 2018 – Leii, probleme în dragoste! Astăzi, Taurii fac pași de apropiere față de o persoană influentă de la muncă, Fecioarelor li se arată oportunități de promovare iar Vărsătorii au parte de o zi plină de conflicte la muncă.

Berbec
Azi eşti surprinsă de o veste foarte bună din punct de vedere profesional, atât de pozitivă, încât te vei ciupi considerând că nu poate fi vorba decât de un vis. Însă nu e cazul să fii atât de sceptică, deoarece ce ţi se întâmplă e cât se poate de adevărat. Nu e neapărat vorba despre o promovare, ci mai mult de atât: de îndeplinirea tuturor viselor tale.

Taur
Azi ai şansa de a te apropia de una dintre persoanele care au o influenţă considerabilă la locul tău de muncă. Însă trebuie să înţelegi de la început că între voi nu se va înfiripa o prietenie şi nici ceva mai mult, ci pur şi simplu o relaţie din care fiecare are de câştigat. Dacă ţii cont de asta, rezultatele vor fi doar pozitive.

Citește și: Horoscop special – cei mai buni soți ai zodiacului!

Gemeni
Ziua se desfăşoară pur şi simplu perfect din punct de vedere profesional! Ai încheiat un proiect la care ai lucrat mult şi care e apreciat de către superiorul tău. Descoperind ce potenţial imens ai, şeful îţi va oferi ţie şi echipei din care faci parte şansa unei promovări şi sarcini mult mai complexe, unde vă veţi simţi perfect puşi în valoare.

Rac
Azi eşti extrem de decepţionată de atitudinea şefului tău, care ţi-a făcut o mare nedreptate. Eşti convinsă de faptul că tu şi nu un alt coleg ai fi meritat o promovare. Astrele tind să fie de acord cu tine şi, deşi nu vor să îţi trezească instincte războinice, te sfătuiesc să discuţi cu şeful şi să îi spui ce ai pe suflet: poate că vei primi nişte bani în plus.

Leu
Faptul că intenţionezi să te concentrezi mai mult pe latura profesională a vieţii tale îţi va aduce nişte probleme în cea sentimentală, sunt de părere astrele. Iubitul tău nu suportă să fie dat deoparte şi îţi face reproşuri care ţi se par neîntemeiate. Ar fi bine să îi spui ceea ce simţi, deoarece nu are dreptul să te trateze astfel.

Fecioară
Dacă se eliberează nişte poziţii la tine în echipă, nu le ignora sub nicio formă. Oportunităţile de promovare strălucesc puternic azi şi eşti candidata cea mai puternică la aceste şanse. Chiar dacă te temi, chiar dacă ai impresia că nu le meriţi sau că nu eşti în stare, treci peste îndoieli: nici nu ştii cât de neînsemnate sunt.

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - karate 1343889 1280 90x90Citește și: Horoscop special – cele mai dure semne zodiacale!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.