Horoscop 16 iunie – Capricornii, la răscruce de drumuri și gânduri

horoscop - zodiac16iunie

Horoscop 16 iunie – Capricornii, la răscruce de drumuri și gânduri. Astăzi, Taurii nu au spor la nimic, Fecioarelor le merge bine în dragoste iar Scorpionii o lasă mai ușor cu spiritul lor revoluționar.

Berbec
Uneori e bine să te apuci de treabă de unul singur, pentru că nu întotdeauna reuşeşti să convingi şi pe alţii că ceea ce faci e bun. Tu vezi-ţi de calea ta, fără să spui şi la alţii, fără să te superi pe ei că nu ţi se alătură. În fond, a lucra pe cont propriu nu e deloc atât de rău, pentru că ai libertate totală de decizie, de mişcare, de acţiune. Sigur, dacă eşti genul de om sociabil care pune preţ pe socializare şi comunicare, e ciudat să munceşti fără nimeni alături, dar vei vedea că eşti mult mai liber când nu ai pe nimeni aproape să te bată la cap, să te critice, să-ţi taie elanul. Du la îndeplinire ce ai început de unul singur, pentru că tot tu, singur, vei primi la final toate laudele!

Taur
Nu ai spor la nimic azi, dar nu pentru că ai fi tu vinovat de ceva, ci pentru că ai în preajmă persoane nepotrivite pentru ceea ce ţi-ai propus să faci. Companionii tăi sunt pesimişti, negativişti, neputincioşi, fricoşi şi evident că te influenţează şi pe tine. Dacă ţii cont doar de ceea ce îţi spun ei, toate ţi se par imposibile, de aceea primul pas, pentru a avea o zi de succes, e să faci abstracţie de acest anturaj sau să pleci de aici de urgenţă. Cu asemenea tovarăşi, nu vei observa nici un progres, pentru că ei te trag în jos după ei. Eliberează-te de povara lor!

Citește și: Horoscop special – cei mai virili bărbați ai zodiacului

Gemeni
În inima ta s-a infiltrat o speranță nouă, dar pe care ţi-e teamă să o declari cu voce tare şi altora. O mărturisire de acest fel ar scoate la iveală latura ta sensibilă, or în situaţia de faţă nu e în avantajul tău să arăţi că ai şi tu slăbiciunile tale. Mai bine ţii totul secret, doar pentru tine, şi când va veni momentul potrivit, vei recunoaşte ce simţi. Sunt lucruri intime, taine personale pe care, din discreţie şi prudenţă, ar fi mai bine să le ţii sub control, ca să nu se folosească alţii de ele.

Rac
Veştile care sosesc astăzi au rolul de a calma spiritele, de a echilibra o situaţie tensionată sau de a restabili ordinea în treburile tale. Te linişteşti ca prin minune, iar această tihnă reinstalată are un efect benefic pentru continuarea unor proiecte. Atât timp cât eşti agitat şi nervos, nu te poţi concentra eficient la ce ai de făcut, dar dacă scapi de un stres, dintr-o dată descoperi soluţiile mult mai rapid decât înainte. Încearcă să nu îţi pierzi calmul în niciun moment, pentru că poţi gândi logic doar când e linişte.

Leu
Tratează chestiunile financiare cu un dram de inocenţă, de naivitate şi umor, fără să te cramponezi de orice impas. Nimic nu merită privit că pe o sperietoare, nici lipsa banilor, nici facturile care se adună, nici impozitele obligatorii. Încearcă să le tratezi ca pe ceva absolut normal, cu care se confruntă oricine, dar ele vor părea cu atât mai uşor de dus, cu cât nu pui la suflet fiecare cifra în plus la lista de datorii. Ai primit o factură nouă? Ai luat amendă în trafic? S-a mărit preţul la benzină? Ei şi? Râzi de asta şi simte-te bine, fără să calculezi fiecare bănuţ. Spune-ţi că banii vin că să se ducă, asta-i legea firii, deci de ce te-ai întrista că iar mai apare ceva de cumpărat?

Photo credit: Onasill ~ Bill Badzo ~ Enough ~ OFF via Visual Hunt /  CC BY-NC-ND

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - pacat 150x150Citește și: Horoscop special – ce păcate faci, în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.