Horoscop 16 mai 2018 – Fecioarele, zi plină de conflicte!

horoscop - angel 3095334 960 720

Horoscop 16 mai 2018 – Fecioarele, zi plină de conflicte! Astăzi, Gemenii au parte de discuții în relația lor, pentru Scorpioni azi poate fi prima zi din noua lor viață iar Balanțele ar face bine să mai renunțe un pic la scepticism, miracolele pot apărea la orice pas.

Berbec
Ce e important azi este să încerci să îți puțin la îndoială acțiunile, să te întrebi dacă ai sau nu dreptate în ceea ce faci. Știm că nu e ușor și că poate fi chiar contra-intuitiv uneori, dar energiile planetare te vor conduce pe un drum plin de victorii, cu condiția să fii la înălțime. De aceea e bine să fii mai bună ca niciodată.

Taur
Dacă ai avut o perioadă de acalmie, în care ai cumpănit la sensul vieții, acum e cel mai bun moment pentru a-i pune capăt. Ieși în lume, bucură-te de viață și cumpănește la toate lucrurile noi pe care le-ai aflat despre tine. Este cazul să o faci, mai ales după ce ai petrecut atât de multă vreme având grijă de tine.

Citește și: Horoscop special – zodii care vorbesc prea mult!

Gemeni
Azi vor avea loc câteva discuții în relația ta și e extrem de important să dai dovadă de toată sinceritatea posibilă. Spune ceea ce ai pe suflet, dar fii în același timp și extrem de onestă cu privire la intențiile și așteptările tale de la povestea de dragoste. Doar așa puteți ajunge la fericire.

Rac
Ceva ce se întâmplă la muncă sau în viața ta personală va avea un impact destul de puternic asupra ta. E posibil să îți dorești să ieși din casă și să flirtezi toată seara, dar și să te închizi între patru pereți și să nu mai ieși de acolo. Azi poți lua hotărârea de a-ți da demisia sau de a te muta într-un alt oraș, tocmai de aceea e extrem de important să fii atentă.

Leu
Va fi o zi dificilă deoarece toți cei din jurul tău par să se fi decis azi să te dezamăgească. De la iubit la colegii de muncă, toți fac lucruri de care nu i-ai fi crezut capabili și care te scot din sărite. La un moment dat ți se cere să fii tu cea care le corectează greșelile, și acest lucru te irită peste măsură.

Fecioară
Ziua de azi va fi presărată cu destul de multe conflicte. Sfatul astrelor este să nu te codești să spui ceea ce te nemulțumește și să nu îți fie teamă să fii tu cea care domină deasupra tuturor. Dacă e să fie război, fă măcar să fie în favoarea ta! Vei vedea că e mai bine așa!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - solar system 414388 1280 90x90Citește și: Horoscop special – Uranus în Taur. Ce ne rezervă următorii 7 ani?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.