Horoscop 16 noiembrie – Săgetătorii, blocaj în relație!

horoscop - shield 2283216 960 720

Horoscop 16 noiembrie – Săgetătorii, blocaj în relație! Astăzi, Gemenii schimbă lucruri în relațiile lor, Leii se preocupă de familie și de iubire iar Balanțele se simt complet depășite de situație la locul de muncă.

Berbec
Azi vei începe să te gândești foarte profund la ceea ce înseamnă o prietenie pentru tine. E la fel de posibil să ai impresia că simți mai mult pentru amicul respectiv cum e să consideri că între voi nu mai e nimic și că, deci, cel mai bine ar fi să vă separați drumurile. Ai grijă ce decizie iei.

Taur
Te străduiești din răsputeri să realizezi ce înseamnă un tip pentru tine. Cel mai probabil, ți-a intrat deja la suflet copleşindu-te cu dovezi de romantism, dar nu ești sigură ce simți pentru el dincolo de toate aceste daruri. Astrele consideră că te cunoaște la perfecție, dar nu vă văd împreună!

Gemeni
Va avea loc o schimbare de forțe într-una dintre relațiile tale. Tu, care erai până acum partea dominantă, te simți dintr-odată îndatorată, inferioară, și acest lucru nu îți place deloc. Treci peste aceste aspecte, până la urmă ce contează cine conduce? Importantă este iubirea și apropierea!

Citește și: Horoscop special – zodiile care te iartă oricât le greșești!

Rac
Poți să îi mulțumești Scorpionului pentru avansul de care se bucură viața ta sentimentală azi. Pur și simplu sentimentele iau foc: te îndrăgostești la nebunie de un tip de care te simți atât de legată, de parcă ți-ar fi predestinat. E posibil să fie și un strop de influență a Scorpionului, dar astrele consideră că lucrurile sunt reale între voi.

Leu
Azi interesul tău va fi în principal centrat pe familie și pe iubirea față de cei dragi. Te simți minunat în rândul celor apropiați, iar azi este momentul perfect pentru a face un pas important din acest punct de vedere. Nu ar strica să decizi că vrei să rămâi însărcinată sau chiar să îți ceri de soț iubitul.

Fecioară
Azi ai niște idei aproape ieșite din comun, pe care însă îți este foarte greu să le exprimi. Nu știi ce să faci, deoarece lucrurile pe care le simți sunt mai radicale și mai dramatice decât de obicei, iar tu nu manifești în mod normal astfel de opinii. Poate ar fi mai bine să spui ce crezi și să renunți la iluziile perfecțiunii.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - job 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și cariera în 2018!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.