Horoscop 17 aprilie 2018 – Vărsătorii, gata de o vacanță exotică!

horoscop - maldives 3220702 1280 1024x682

Horoscop 17 aprilie 2018 – Vărsătorii, gata de o vacanță exotică! Astăzi, Taurii au probleme de ordin tehnic, Fecioarele sunt nevoite să împrumute bani de la rude iar Săgetătorii sunt solicitați de prieteni să le facă o favoare.

Berbec
Din păcate, ajungi să primești vești extrem de proaste azi! E vorba fie de ceva extrem de neplăcut care se întâmplă la muncă, fie de o rudă care trece prin momente proaste. Deși ai momente dificile, astrele sunt de părere că acestea vor trece cât de curând.

Taur
Dificultățile de ordin tehnic vor fi cele care îți afectează azi ziua. Va fi chiar amuzant la un moment dat, pentru că toate lucrurile pe care pui mâna ajung să se strice. După ce te enervezi, reușești să te relaxezi și tu și să râzi pe seama a tot ceea ce se întâmplă. Până la urmă, trece.

Citește și: Horoscop special – oamenii de diamant ai zodiacului!

Gemeni
Azi socializezi din plin! Mergi la o petrecere la care întâlnești extrem de mulți oameni interesanți, de la care afli lucruri care se vor dovedi importante pentru viitorul tău personal și profesional. Îmbracă cele mai frumoase haine pe care le ai și pregătește-te pentru momente de neuitat.

Rac
Trezește-te devreme azi și fă curat în casă, deoarece îți vin oaspeți! Poate fi vorba despre un vecin a cărui părere contează mult pentru tine sau despre prieteni pe care vrei să îi impresionezi. Ia-ți și liber, dacă se poate, fiindcă vă veți întinde mult la vorbă.

Leu
Nu ai niciun control asupra a ceea ce se întâmplă în jurul tău. Să nu te gândești că e doar o etapă trecătoare, deoarece lucrurile nu se vor schimba nici până la finalul zilei. Resemnează-te cu faptul că nu poți schimba nimic și încearcă să înfrunți toate necazurile cu inima ta de leu.

Fecioară
Azi realizezi că, în ciuda progreselor financiare pe care le-ai făcut în ultima vreme, ești extrem de departe de a fi independentă din punct de vedere financiar. Ești nevoită să te împrumuți de la părinți sau de la prieteni pentru o achiziție importantă pe care îți dorești să o faci. Le vei da banii înapoi, dar tot te deranjează acest lucru.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - solar system 439046 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – Gata cu Mercur retrograd, nu și cu problemele!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.