Horoscop 17 august 2018 – Leii, probleme de sănătate!

horoscop - massage 2722936 960 720

Horoscop 17 august 2018 – Leii, probleme de sănătate! Astăzi, Gemenii au de pătimit din cauza unei sarcini de la birou, Fecioarele riscă să ajungă pe marginea prăpastiei dacă nu își stăpânesc gândurile negative iar Vărsătorii sunt preocupați să își ducă la bun sfârșit sarcinile de la muncă.

Berbec
Ziua de azi e perfect echilibrată! Afli o veste bună pe plan profesional, cel mai probabil legată de o mărire de salariu, dar în același timp realizezi că aceasta va antrena și o cheltuială în plus. E destul de probabil să fie vorba despre o nouă poziție, superioară, ce îți cere însă și o garderobă pe măsură.

Taur
Cea mai tristă veste a zilei va avea legătură cu plecarea unei persoane iubite, de care vei fi despărțită pentru o bună perioadă. Astrele te sfătuiesc încă ca, în ciuda sentimentelor tale, să încerci să îți compui o față fericită, deoarece starea ta de spirit îl va influența profund pe omul respectiv, iar acesta va pleca simțindu-se extrem de nefericit.

Citește și: Horoscop special – de la ce râd zodiile cel mai mult?

Gemeni
Azi ai de executat o sarcină extrem de delicată, una care are legătură cu viața ta profesională. E foarte probabil să nu te descurci și să ai foarte mult de pătimit din această cauză. Nu te sfii să ceri ajutor, mai ales dacă ești nouă la jobul respectiv: colegii tăi au trecut cu siguranță prin aceeași situație!

Rac
Scapi azi la limită de o situație extrem de delicată, dar nu te culca pe o ureche, felicitându-te pentru norocul tău. Astrele sunt de părere că te vei confrunta cât de curând din nou cu aceste întâmplări și vei fi nevoită să le faci față. Tot ce poți face este să îți pregătești reacția și să te asiguri că te vei comporta admirabil.

Leu
Din păcate, ziua de vineri nu va reprezenta o pregătire plăcută pentru weekend, ci un șir de evenimente tensionate. Totul culminează cu necesitatea de a merge la doctor din cauza unei probleme de sănătate care te deranjează de foarte multă vreme. Vei primi un diagnostic care te supără puțin, dar nu e nimic grav la mijloc.

Fecioară
Nu te lăsa azi pradă gândurilor negative, deoarece ai deja o stare de spirit care nu prea poate fi considerată pozitivă. Dacă accentuezi aceste neajunsuri împingându-te singură pe buza prăpastiei, lucrurile vor fi și mai complicate. E cu atât mai important să încerci să te stăpânești, cu cât cineva te observă îndeaproape și poate fi vorba despre iubirea vieții tale.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - imac 605421 960 720 90x90Citeste si: Horoscop special – semnificații astrale ale fiecărei zile!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.