Horoscop 17 decembrie – Tauri, evitați speculațiile financiare!

horoscop - taur

Horoscop 17 decembrie – Tauri, evitați speculațiile financiare! Opoziţia Lunii cu Venus duce la scăderea simţului practic, dar creşte compasiunea şi sensibilitatea. Este o zi în care visele romantice au şanse să se transforme în realitate. Această configuraţie astrală nu este favorabilă deciziilor importante sau acţiunilor pe muchie de cuţit mai ales în plan sentimental.

Berbec

Dimineaţă vă lipseşte simţul practic şi vă irosiţi energia. Colegii vă înţeleg şi încearcă să vă ajute. Vă recomandăm să fiţi prudent. Nu refuzaţi ajutorul celor din jur!

Taur

Vi se modifică programul pe neaşteptate, dar schimbările sunt de bun augur. Aveţi şansa să faceţi cunoştinţă cu o persoană cu experienţă, care vă ajută într-o afacere. Vă sfătuim să nu luaţi hotărâri la nervi. Evitaţi speculaţiile financiare!

Citește și: Horoscop special – care zodie îți este cel mai bun prieten?

Gemeni

Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi astăzi, pentru că puteţi să vă loviţi de obstacole neprevăzute. De dimineaţă s-ar putea să vă încurce planurile câteva drumuri scurte, pe care nu le puteţi evita. Amânaţi activităţile dificile, care necesită o concentrare intensă!

Rac

De dimineaţă sunteţi hipersensibil şi agitat, nu vă simţiţi în apele dumneavoastră. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante, pentru că nu aveţi un contact prea bun cu realitatea. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu cei din jur!

Leu

S-ar putea ca în prima parte a zilei să aveţi mici probleme în cămin. Vă recomandăm să le trataţi cu calm. Un gest tandru sau o vorba bună vă pot ajută să evitaţi o ceartă. Financiar nu staţi prea bine, dar fiţi optimist! Banii vor apărea când veţi avea nevoie.

Sursă foto: A1.ro

Citește continuarea pe Eastrolog.ro 

horoscop - dianerozodii 150x150Citeste si: Horoscop special – cum își decorează zodiile casa

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.