Horoscop 17 ianuarie – Fecioarele într-un blocaj de idei!

horoscop - horoscop fecioara 1024x576

Horoscop 17 ianuarie – Fecioarele într-un blocaj de idei! Se anunță o zi bună financiar pentru Capricorni, cu regrete pentru decizii mai vechi ale Balanțelor și cu Racii care se bazează pe propria intuiție.

Berbec

Luptă ţi recapeţi independenţa totală, pentru nu dai randament dacă eşti nevoit doar urmezi indicaţii date de alţii. Dacă ai libertate de mişcare, de decizie, de acţiune, rezultatele ar fi net superioare, atare ai tot dreptul te opui, pentru a face totul pe cont propriu aşa cum crezi de cuviinţă.

Nu acceptă ţi se spună ce faci, încotro s-o iei, cum gândeşti sau cum acţionezi, de vreme ce ai şi tu propriile păreri, care se vor dovedi a fi mult mai bune. Nu acceptăumilinţă, supunerea, dominarea altora, nu lasă pe cei, aparent, mai puternici te transforme într-un simplu executant al unor ordine!

Taur

Dacă vezi apar numai piedici în planurile începute cândva, n-ar fi rău asculţi părerile celor din jur care te încurajează schimbi direcţia. Poate tu încă mai speri mai ajungi undeva, poate încăpăţânarea şi ambiţia nu te lasă renunţi încă, deşi vezi cu ochii tăi nu mai ajungi nicăieri, dar dacă înţelegi totuşi tot efortul tău e în zadar şi roadele nu vor apară, ar fi bine încerci altceva.

Citește și: Zodiile și sănătatea în ianuarie 2017

Nu poţi admite faptul renunţarea ar fi soluţia, dar nu e deloc o renunţare, ci doar o schimbare de macaz, pornind pe o cale paralelă, folosindute de rezultatele parţiale de până acum. E doar altă viziune!

Gemeni

Ajungi la capătul unui proiect care îşi arată deja urmările palpabile. Poate efectele sunt şi de natură financiară, dincolo de satisfacţia muncii împlinite, deci cu atât mai mare e bucuria. A fost un efort colectiv, nu ai fi ajuns aici fără contribuţia unui grup mai larg de persoane, iar acum a venit momentul va apreciaţi unii altora rolul jucat, vaarătaţi reciproc recunoştinţă şi împărţiţi echitabil roadele.

E o zi cu iz festiv, pentru ai ceva minunat de sărbătorit alături de alte persoane care au fost alături de ţine în ultima perioada. Împreună aţi depus eforturi, iar acum, totîmpreună, celebraţi cu bucurie victoria!

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - Afla care sunt cele mai infidele zodii 150x150Citeste si: Horoscop special – cele mai infidele zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.