Horoscop 17 iulie 2018 – Fecioarele primesc o lecție dură de la viață!

horoscop - constellation 3301767 1280

Horoscop 17 iulie 2018 – Fecioarele primesc o lecție dură de la viață! Astăzi, Racii sunt tratați regește, Scorpionii descoperă că partenerul pe care îl doreau începe o altă relație iar femeile din zodia Pești azi sunt în centrul atenției bărbaților din jur.

Berbec
Astăzi ți se oferă o oportunitate extrem de interesantă, dar care te-ar putea costa un lucru drag ție. Poate că vei fi nevoită să îți sacrifici o parte din libertate sau să renunţi la o pasiune a ta, ori chiar să te îndepărtezi de persoanele iubite. Sfatul astrelor este să te gândești nu la ceea ce îți trebuie acum, ci la ceea ce vei avea nevoie în viitor, și așa vei afla răspunsul potrivit.

Taur
Astăzi nu ești prea productivă, ci mai degrabă obosită, deși nu poți spune că ai dormit prost azi-noapte. Tot ce îți dorești este să te cuibărești într-un pat şi să dormi sau să citești cartea preferată, iar astrele te încurajează să faci acest lucru. Dacă nu vei reuși, măcar ia-ți pauze cât de des poți pentru a te reface.

Citește și: Horoscop special – bărbații și seriozitatea în relație, după zodie!

Gemeni
Ai grijă la atitudinea ta de astăzi, pentru că tinzi să fii prea sigură de oamenii din jurul tău. E adevărat că în ultima perioadă lucrurile au mers foarte bine pentru tine și acest lucru te face să fii prea încrezătoare în faptul că nu ți se poate întâmpla nimic rău. Trebuie să fii cu precădere atentă la iubitul tău, pentru că relația voastră va trece printr-un hop destul de important astăzi.

Rac
Astăzi simți că trăieşti într-o lume ideală, în principal datorită oamenilor din jurul tău, care te tratează de parcă ai fi o zeiță. Toată lumea e politicoasă cu tine și este posibil să primești mici atenții sau cadouri din partea unor oameni la care nu te așteptai. Atât de bine se desfășoară totul în jurul tău încât, la un moment dat, simți nevoia de te ciupi pentru a vedea daca totul e adevărat: fii pe pace, chiar este!

Leu
Astăzi ai o dispoziție meditativă, una care te încurajează să te apropii de lumea nevăzută. Astrele te sfătuiesc să te implici într-o activitate spirituală sau religioasă, pentru că acolo îți vei găsi împlinirea. E cazul ca, măcar pentru o zi, să uiți de partea materială a lucrurilor și să te îngrijești puțin de sufletul tău.

Fecioară
Din păcate, ziua de azi îţi va preda o lecţie destul de dură, pe care o înghiţi cu dificultate. Traversezi o situaţie grea în care ai nevoie de ajutorul unei persoane cu care te-ai certat sau pe care ai tratat-o urât. Vei apela la ea rugând-o să te ierte, dar nici măcar aşa nu îi vei obţine ajutorul.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro 

horoscop - women 2725451 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodii de femei greu de cucerit!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.