Horoscop 17 iulie – Scorpionilor nu li se împlinesc visele

horoscop - sun dial 1366370 960 720

Horoscop 17 iulie – Scorpionilor nu li se împlinesc visele. Astăzi, Berbecii ar trebui să se lase un pic la voia întâmplării, Gemenii trebuie să se protejeze de mediul tensionat în care vor fi azi iar Fecioarele își dedică ziua celor mai în vârstă din familie.

Berbec

Lasă-te un pic la voia întâmplării, fără să încerci să le controlezi pe toate cu atâta înverşunare, pentru că, uneori, din nevoia prea mare de organizare a tuturor aspectelor vieţii tale, ai putea bloca accesul altor elemente care ar putea contribui la fericirea ta. A accepta hazardul să intervină în planurile tale ar fi un mare avantaj, pentru că există şi aspecte pe care nu ai cum să le prevezi, dar pot apărea de nu se ştie unde, pe căi subtile, exact atunci când ai nevoie de ele. Controlul exagerat al tuturor detaliilor nu e în beneficiul succesului visat, deci mai lasă-te dus de val, din când în când, şi vezi ce-ţi aduce!

Taur

Nu te mai privi cu atâta simţ critic şi autoritar, ca şi cum propriul tău corp ar fi cel mai mare duşman al tău. Aceste energii transmise în mod repetat te vor face să-ţi găseşti numai defecte şi la urmă ar putea şubrezi aspecte care ar putea fi bune, dar nu le vezi tu aşa. Auto-sugestia, gândirea pozitivă, părerea bună despre propriul eu contează enorm în atingerea stării de confort, or dacă te priveşti mereu cu ostilitate, cum ai vrea ca lucrurile să evolueze spre bine? Iubeşte-te mai mult pe ţine însuţi, găseşte-ţi calităţile şi pune-le mai mult în valoare, pentru că nu eşti deloc aşa de rău precum te vezi tu acum… Nu exagera!

Gemeni

Protejează-te singur, pentru că te afli într-un mediu tensionat, în care planează numai energii pozitive. Numai tu poţi ţine la distanţă influenţele nefaste, ca atare închide poartă inimii şi nu lăsa pe nimeni să se apropie de tine. Sunt prea mulţi oameni care abia aşteaptă să otrăvească mediul cu vorbele lor urâte, cu injuriile şi criticile lor, şi tu ai putea cădea uşor pradă atacurilor lor energetice, dar deţii toate resursele pentru a te înconjura cu o platoşă protectoare de care nimic nu mai trece. Nu răspunde provocărilor, nu vorbi cu nimeni, nu face confidenţe, deci blochează orice dialog cu astfel de oameni cu influenţe nocive.

Citește și: Horoscop special – ce semn ești în horoscopul egiptean?

Rac

Eşti cel mai bun, deci n-o mai face pe modestul ci arată tuturor că te simţi bine în pielea ta, că eşti mândru de tine. Unii ar putea să trateze această atitudine de învingător că un semn de aroganţă, dar nu te gândi la asta acum. Chiar meriţi să te lauzi, să arăţi la ce eşti tu cel mai bun, mândreşte-te cu ceea ce eşti sau poţi, pentru că numai alura de câştigător sigur pe el te va ajuta să ajungi la vârful propus. Dacă te laşi influenţat de ceilalţi care nu suportă să vadă că alţii au succes, rişti să te dai la o parte şi să permiţi ascensiunea unui mediocru fără nici un merit. Luptă pentru şansa ta la victorie!

Leu

Înainte de a construi viitorul, fii sigur că ai lăsat trecutul în cea mai stabilă formă, ca să nu te întorci acolo când ţi-e lumea mai dragă. Ai foarte multe idei excelente pentru ziua de mâine şi abia aştepţi să începi să le pui în practică, pas cu pas, dar e nevoie să arunci şi o privire în urmă. Poate unele din planurile actuale depind de ceea ce ai realizat până în acest moment sau lecţiile deja asumate pot ajuta la ridicarea unui nou etaj la construcţia de până acum. Ai o viziune foarte clară asupra viitorului tocmai pentru că ţi-ai învăţat foarte bine lecţiile trecutului! Acum ştii clar încotro mergi.

Fecioara

Eşti mai preocupat de soarta celor mai bătrâni din familia ta şi îţi dedici ziua părinţilor, bunicilor, rudelor care au nevoie de puţină afecţiune. Grijă pe care le-o acorzi le oferă acestora bucurie şi motive să zâmbească, iar tu te simţi foarte bine că ai putut să le fii de ajutor măcar cu o vorba bună, o mângâiere sau o ureche de ascultat. La câtă dragoste ai tu de oferit, ai fi capabil să te sacrifici complet pentru a sta alături de cineva aflat în suferinţă, deoarece nu contează efortul pe care îl depui dacă urmările acestuia sunt liniştea unora mai vârstă, bolnavi şi singuri. Meriţi felicitări pentru dăruirea ta!

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - perfume 791698 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – parfumul preferat al zodiei tale

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.