Horoscop 17 mai 2018 – Peștii, susținere pentru partener!

horoscop - achievement 3390230 960 720

Horoscop 17 mai 2018 – Peștii, susținere pentru partener! Astăzi, Leii încep ziua prost, cu încercări deloc ușoare, dar ucrurile se pot remedia spre finalul zilei, Fecioarele ar trebui s evite să ia orice decizii azi, sunt extrem de nehotărâte, prinse la mijlocul luptei dintre inimă și rațiune iar Balanțele au de comunicat niște vești extrem de proaste azi.

Berbec
Ai o relație extrem de complicată cu emoțiile azi! Pe de o parte, astrele insistă că e extrem de important să îți asculți sentimentele, dar pe de altă parte spun că e important să nu le lași să te domine. Încearcă să atingi acel echilibru ideal în viață, mai ales că acum chiar e vital.

Taur
Îți va fi destul de dificil să te exprimi azi în mod coerent. Nu e vorba că nu înțelegi lucruri care ți se întâmplă în viață, ci că emoțiile sunt prea puternice și te stăpânesc. Cel mai bine e să înțelegi din timp acest lucru și să ai răbdare, pentru că asta te va salva.

Citește și: Horoscop special – Uranus în Taur. Ce ne rezervă următorii 7 ani?

Gemeni
Ține-ți părerile pentru azi, deoarece au tendința de a fi mai dure decât ar trebui. Nu e cazul să faci paradă cu ceea ce crezi și să critici vehement, fiindcă sentimentele oamenilor sunt mai ușor de rănit decât ai crede. Mai bine concentrează-te pe ceea ce simți tu și pe emoțiile tale.

Rac
Nu lăsa zgomotul zilei să ascundă ceea ce simți și ceea ce gândești. Ai o intuiție pur și simplu excelentă azi și nu ar trebui să o aduci la tăcere. Te va ajuta să iei niște decizii ce se dovedesc cruciale pentru restul vieții și să ai relații mai bune cu oamenii. Nu rata această oportunitate.

Leu
Nu renunța la luptă azi! Vei începe ziua prost și vei trece prin niște încercări destul de dramatice la prima oră, dar sunt șanse imense să te redresezi după. Important e însă să nu te enervezi, ceea ce știi că faci destul de des în viața ta!

Fecioară
Rațiunea îți spune ceva, dar inima cu totul altceva! Ești extrem de nehotărâtă deoarece nu înțelegi ce anume trebuie să asculți și când. La un moment dat te simți complet amețită, fiindcă ambele influențe sunt extrem de puternice. Nu lua nicio decizie importantă azi, e sfatul zodiilor; nu ești în stare.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - social networks 550774 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – cum se înțeleg zodiile cu Fecioara?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.