Horoscop 17 mai – Capricornii, îndrăgostiți până peste cap

horoscop - dragoste

Horoscop 17 mai – Capricornii, îndrăgostiți până peste cap Astăzi, Gemenii se bucură de succes la muncă, Leii au probleme de conștiință iar Balanțele se bucură de viața de familie.

Berbec

Nu aştepta azi miracole, nici întâlniri spectaculoase, deoarece soluţiile cele mai bune pot apărea în cele mai comune situaţii. Pur şi simplu treci prin cel mai banal loc pentru a întâlni exact persoana de care ai nevoie pentru a rezolva o situaţie minoră, în aparenţă, dar de care depinde viitorul altor acţiuni. Norocul vine într-un ambalaj tern şi obişnuit, fără a părea că are vreo valoare, dar, după ce te vei folosi de el, îşi vei da seama că era cheia problemei tale. Nu subestima valoarea anumitor detalii, nu le ignora pentru că par neimportante, ci, dimpotrivă, caută-le pe acestea înaintea celor care ies primele în evidenţă!

Taur

Prietenia e cel mai de preţ dar pe care l-ai primit de la viaţă şi eşti de-a dreptul fericit că ai pe cineva alături capabil de imense gesturi de afecţiune faţă de tine. Chiar dacă nu întotdeauna ştii să-i răspunzi la fel şi să-i oferi aceleaşi semnale de prietenie, primeşti atâta energie pozitivă încât eşti capabil să răstorni şi munţii cu ajutorul lui. Va veni o zi când îi vei întoarce serviciile în acelaşi mod, pentru că nu vei uita ce face pentru tine. Ţine cât poţi de această relaţie care poate dura şi o viaţă întreagă, dacă ştii s-o dezvolţi şi mai ales s-o apreciezi la justa valoare!

Citește și: Horoscop special – cum își cer zodiile scuze

Gemeni

Succesele de care ai parte la serviciu au un efect benefic asupra ta. Te schimbă, te fac mai bun, te transformă într-un ambiţios dornic de afirmare. Azi poate apărea șansa ta de a te remarca, de a ieși în faţă, dar ai grijă cum te foloseşti de roadele acestor evenimente de top, deoarece succesul te poate transforma şi într-o persoană de care tu însuţi nu vei fi mândru, ca atare luptă cu infatuarea, aroganţa, complexul de superioritate. Da, eşti bun, dar nu trebuie să exagerezi cu lauda de sine sau cu impresia prea bună despre tine însuţi. Lasă-i pe alţii să te remarce!

Rac

Chiar dacă unii au uitat de bunele maniere şi de amabilitate, nu pici şi tu în aceeaşi capcană, pentru că tu ai nişte resurse imense de bunătate şi generozitate prin care vei contracara perfect atitudinea lor urâtă. La nervii lor, tu răspunde cu calm. La critici, tu oferă laude. La agresivitate, tu dăruieşte blândeţe. Întotdeauna reversul medaliei este cel mai potrivit pentru liniştirea celor mai agitate ape, ca atare fii exact invers decât cel din faţa ta, şi, până la urmă, tot se va retrage cuminte în carapacea sa, ba chiar va începe să-şi revizuiască atitudinea agresivă şi faţă de ceilalţi. Tu eşti un simbol al liniştii pure încât îi poţi inspira în mod fericit şi pe alţii!

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - people at rock concert with heartshape hand gesture 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care se distrează la maxim

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.