Horoscop 17 martie – probleme financiare pentru Săgetător!

horoscop - horoscope aquarius 2016 chinese zodiac rooster financial problems

Horoscop 17 martie – probleme financiare pentru Săgetător! Astăzi, Gemenii se eliberează de stresul de la muncă, Leii au o întâlnire pe seară iar Balanțele sunt răsfățate de iubiți.

Berbec

Sunteți foarte relaxat și optimist. Indiferent de ce vești veți primi, nimic nu vă poate afecta starea de spirit Sfat: Ar trebui să încerci să adopți această atitudine mai des. Îți prinde bine! Numărul norocos al zilei: 3.

Taur

Încercați să nu vă mai stresați pentru lucruri minore și toate problemele vor dispărea, una câte una. Totul se va așeza atunci când vă așteptați mai puțin.  Sfat: Relaxează-te și apreciază ceea ce ai.  Numărul norocos al zilei: 17.

Citește și: Horoscop special – cum te va părăsi, în funcție de zodie!

Gemeni

Azi veți reuși să vă eliberezi de stresul pe care vi l-a provocat una din sarcinile de serviciu. Spre seară este posibil să primiți o vizită inopinată. Sfat: Dacă ești persistent vei primi și recompensele pe care le aștepți. Numărul norocos al zilei: 8.

Rac

Primiți o veste bună de la o rudă sau o persoană apropiată. Este ceva ce vă bucură nespus și de o importanță mai mare decât v-ați fi imaginat vreodată. Sfat: Poți avea parte de bucurii și când lucrurile nu se întâmplă așa cum te aștepți! Numărul norocos al zilei: 23.

Leu

Azi nu vă implicați în prea multe activități, însă o întâlnire de pe seară vă va oferi un mic câștig. Sfat: Puțin răsfăț nu strică nimănui! Numărul norocos al zilei: 28.

Sursă foto: humideas.com

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - zodiipericuloase 150x150Citeste si: Horoscop special – ce infracțiuni comit zodiile?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.