Horoscop 18 decembrie – Fecioarele, suspicioase și cu dușmani noi!

horoscop - fecioara

Horoscop 18 decembrie – Fecioarele, suspicioase și cu dușmani noi! Astăzi, Taurii au o zi relaxată la birou, Balanțele fac cumpărături în exces iar Gemenii fie se logodesc, fie se despart de o iubire veche.

Berbec
Gândeşte-te mai bine la o persoană din viaţa ta, una pe care ai dat-o din păcate uitării. Cercetează-ţi inima şi vei ştii imediat despre cine e vorba! Acel om are nevoie de tine, aşa că fă tot posibilul să fii lângă el!

Taur
Petreci o zi extrem de relaxată la birou. Se vede că se apropie vacanţa, cel puţin pentru tine, deoarece aproape că nu mai ai deloc treabă. Te vei simţi cu atât mai bine cu cât aşa poţi să discuţi cu o colegă cu care te împrieteneşti la cataramă.

Gemeni
Vei lua o decizie extrem de importantă azi, care are legătură cu viitorul relaţiei tale. Este posibil să te logodeşti aşa cum este probabil să renunţi la o relaţie care te făcea extrem de nefericită. Nu e loc de întoarcere în ambele cazuri.

Citește și: Horoscop special, cele mai stresate zodii!

Rac
Primeşti azi o veste extrem de bună, care se referă la şeful tău. Dacă nu îţi place de el, este posibil să afli că şi-a dat demisia, iar dacă vă înţelegeţi de minune, este posibil să fii înştiinţată că veţi lucra mai aproape.

Leu
Azi ai o grămadă de muncă, ceea ce în mod normal te provoacă, dar azi te face să te simţi scârbită de ceea ce se întâmplă. Te gândeşti inclusiv să îţi dai demisia, dar până la urmă profesionalismul va triumfa şi vei munci.

Fecioară
Azi eşti suspicioasă şi nu crezi în nimic din ceea ce ţi se spune! Ai impresia că toţi cei din jur vor să te mintă sau au intenţii neloiale la adresa ta, dar lucrurile nu stau deloc aşa. Însă, persistând, vei rata o mare ocazie şi îţi vei face un duşman greu.

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - baby 1941747 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care iau asupra lor orice vină!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.