Horoscop 18 decembrie – Fecioarele primesc reproșuri de la parteneri!

horoscop - ws Virgo 1280x1024 1024x819

Horoscop 18 decembrie – Fecioarele primesc reproșuri de la parteneri! Opoziţia Lunii cu Marte poate predispune la emoţii şi sentimente contradictorii, tensiuni, iritabilitate, dispute şi chiar mici accidente. La nivel macro sunt posibile proteste, mitinguri şi greve spontane. Se recomandă prudenţă, reţinere şi amânarea oricărei activităţi importante. Dacă observaţi că toate va ies pe dos, este momentul să faceţi o pauză.

Berbec

Dimineaţă s-ar putea să fiţi iritat din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să discutaţi cât mai calm, fiindcă orice confruntare poate degenera uşor în ceartă. Dacă trebuie să circulaţi cu maşină, fiţi foarte atent! Azi riscul de accidente este mai mare decât de obicei.

Taur

S-ar putea să vă confruntati cu mici intarzieri cauzate de evenimente neprevazute. Este recomandabil să amânati deciziile si discutiile importante si să vă păstrati calmul. Spre seară, nemulțumirile din prima parte a zilei dispar și, odata cu ele, starea de iritare.

Gemeni

La locul de muncă sau în afaceri, se pare sunteţi stresat fiindcă nu primiţi sprijinul pe care contaţi din partea colegilor sau a partenerilor. Aveţi grijă nu îi jigniţi pe cei din jur! Seară s-ar putea aflaţi un prieten a fost implicat într-un accident de circulaţie.

Rac

Dimineaţă s-ar putea enervaţi la serviciu din cauza primiţi sarcini suplimentare. Va recomandăm fiţi prudent. S-ar putea ca şeful nu fie în toane prea bune. În a două parte a zilei, aveţi grijă nu va descărcaţi nervii acasă! Încercaţi destindeti!

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - dianerozodii 150x150Citeste si: Horoscop special – cum își decorează zodiile casa

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.