Horoscop 18 ianuarie – Taurii suferă din dragoste!

horoscop - Horoscop zilnic Taur 27 februarie 2016 1024x768

Horoscop 18 ianuarie – Taurii suferă din dragoste! Se anunță o zi dificilă pentru balanțe, iar Peștii sunt implicați într-o schimbare.

Berbec

Visezi fii acceptat într-un mediu pe care tu îl priveşti cu profund respect şi admiraţie, dar încă nu întruneşti toate condiţiile pentru a fi admis. e vorba de intrarea la un anumit liceu sau la o facultate, e vorba de o firma în care ai dori lucrezi cândva, nu-ţi pierde speranţa şi foloseşte timpul pe care îl ai la dispoziţie pentru a-ţi pregătiintrarea aşa cum se cuvine.

Ai toate şansele fii primit acolo unde doreşti, ba chiar cu succes deplin, dar până atunci mai ai de lucru, mai ai de studiat, pentru intrarea va necesită şi o examinare. Vei face faţă cu brio, dacă te apuci încă de acum de învăţat şi ceri sfaturi de la alţii cu experienţă.

Citește și: Horoscop special – cele mai elegante zodii!

Taur

Inima ta plânge în tăcere şi nu doreşti spui nimănui ce se întâmplă în interiorul tău nu cumva laşi impresia unui om slab. Ar fi mai bine spui ce simţi, te destăinui unui prieten intim, pentru există cineva special alături de ţine care va şti ţi aline suferinţă şi ţi readucă speranţa în suflet.

Mama, o sora, o prietenă bună poate avea efecte incredibile pentru psihicul tău, atare nu ţine în ţine ceea ce te doare. Chiar dacă altcineva important pentru inima ta nu este aproape, există cineva care-i poate ţine foarte bine locul.

Gemeni

Încearcă fii imparţial în judecăţile tale de valoare, pentru treci printr-o situaţie în care chiar nu ai voie ţii partea nimănui şi nici ai propriile tale preferinţe. Chiar dacă inima ta înclină într-o anumită direcţie, ţine sub control această slăbiciune, pentru acum trebuie rămâi surd la influenţe care ar putea te impresioneze cumva. Va trebui extragi o concluzie, dai un verdict sau o notă clară, fără a ţine cont de nimic din ce auzi în jurul tău. Bazeazăte pe fapte certe, nu pe ceea ce inima îţi spune!

Sursă foto: zenivers.ro

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - horoscop  cele mai mincinoase zodii  afla daca te numeri printre ele  16328900 150x150Citeste si: Horoscop special – ce minciuni spun zodiile!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.