Horoscop 18 iulie 2018 – Capricornii, zi super romantică!

horoscop - roses 2840743 1280 1024x580

Horoscop 18 iulie 2018 – Capricornii, zi super romantică! Astăzi, Berbecii sunt mai îndrăzneți ca de obicei în legătură cu planurile lor de viitor, Racii sunt triști pentru că nu au parte de compania iubitului pentru o deplasare iar Balanțele află un adevăr șocant despre o persoană cunoscută lor.

Berbec
Astăzi tinzi să fii mai îndrăzneață decât de obicei. Intenționezi să faci o schimbare radicală în viața ta: ori să te muți într-un alt oraș, în care nu ai mai trăit până acum, ori să îți cauți un alt job. Astrele te sfătuiesc să rămâi cu capul pe umeri și să îţi întorci dorinţa pe toate feţele, pentru că te paşte o perioadă stresantă şi agitată dacă îi dai curs.

Taur
Ziua de astăzi va fi una foarte epuizantă pentru tine. La muncă afli că trebuie să stai peste program, din cauza unui volum de muncă sosit pe ultima sută de metri. Spre seară, după ce ajungi acasă, ești prea obosită pentru a mai da curs planurilor tale, aşa că e recomandat să te relaxezi cu o carte sau cu un serial.

Gemeni
Astăzi ar trebui să fii mai precaută, deoarece riști să faci alegeri greșite. Fie că este vorba despre noi achiziții sau despre necunoscuţi pe care îi inviţi în viaţa ta, gândeşte-te bine şi măsoară toate implicaţiile. Astrele te sfătuiesc să lași deciziile importante pentru zilele următoare, pentru că astăzi tinzi să te arunci cu capul înainte.

Citește și: Horoscop special – ce iubești la tine, în funcție de zodie!

Rac
Eşti tristă azi deoarece iubitul tău nu te poate însoţi la un eveniment important. Te mistuie dorul de el, aşa că astrele îţi recomandă să iei cu tine pe altcineva apropiat, fie că e vorba despre prietena ta cea mai bună sau despre un membru al familiei. Partenerul se va întoarce lângă tine mai curând decât ai crede!

Leu
Trebuie să ştii că, dacă îţi faci probleme azi, e numai din cauza imaginaţiei tale bogate. De fapt, nimic rău nu te paşte, sunt doar griji pe care ţi le faci deoarece eşti nesigură pe ceva din viaţa ta. Ia o pauză, trage adânc aer în piept şi vei vedea că te vei simţi mai bine instantaneu: calmul şi fericirea sunt la o aruncătură de băţ.

Fecioară
Nu te lăsa afectată de ceea ce se întâmplă în jurul tău, priveşte cu calmul şi detaşarea unei fiinţe zen şi vei vedea că ziua va trece cu bine. Dacă nu, vei avea numai de suferit: colega de la muncă se plânge pe tot parcursul zilei, prietena ta cea mai bună are probleme şi nici iubitul nu e mai bine. Tu ar trebui să fii stâlpul tuturor!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - lunaplinaalbastr  31ianuarie2018 768x514 90x90Citește și: Horoscop special – Eclipsa totală de Lună din iulie, multe încercări!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.