Horoscop 18 mai – Gemenii urăsc oamenii azi

horoscop - utaray 1024x540

Horoscop 18 mai – Gemenii urăsc oamenii azi Astăzi, Berbecii nu trebuie să pună la suflet atitudinea agresivă a celor din jur, Fecioarele sunt nevoite să fie factorul de echilibru în relația lor iar Balanțele au parte de o zi mai relaxantă.

Berbec

Nu pune la suflet atitudinea cam agresivă a celor din jurul tău, ci întoarce-le orice replică mai acidă cu o ironie, cu o glumă, cu un joc de cuvinte, ca să le arăţi că nu te superi pe ei. Dacă ar vedea la tine reacţii agresive, ar putea înteţi atacul, pentru că au impresia că aşa au o oarecare putere asupra ta. Vei descoperi că unii nici nu-şi dau seama că sunt nervoşi şi irascibili, ci au această atitudine doar aşa, din spirit de frondă, ca să se pună ei împotriva tuturor, fără un motiv anume. Fii tu cel care îi înţelege şi tolerează situaţia, adu-ţi aminte cum erai tu la vârsta sau în situaţia lor, şi trece-le cu vederea aroganţa inofensivă.

Taur

Că să pui în practică acel proiect pe care îl construieşti în minte de ceva vreme, trebuie să te rupi un pic de activităţile cotidiene. E nevoie de linişte, poate şi de singurătate, că să te poţi concentra eficient la ce ai de făcut. Permite-ţi acest răgaz în care să studiezi, să te documentezi, să pregăteşti terenul cu minuţiozitate, pentru că nu e deloc simplu. E un plan de perspectivă în care orice detaliu contează. Poate lucrezi cu cifre sau bani, poate lucrezi cu resurse care se cer măsurate cu atenţie şi nu ai voie să greşeşti. Eşti foarte motivat să te apleci asupra acestui proiect, pentru că duce acolo unde vrei şi, mai ales, deţii sau atragi toate resursele unui succes deplin. Dar nu şi rapid!

Citește și: Horoscop special – cum îți va fi viața după ora nașterii

Gemeni

Te simţi ciudat printre oameni, deşi, din fire, eşti sociabil şi comunicativ, dar azi parcă nu-ţi găseşti locul nicăieri. Chiar dacă excelezi în domeniul comunicării, nu ai parte de interlocutori prea volubili, şi te fac şi pe tine să te retragi în banca ta. Uneori e de preferat să taci decât să legi conversaţii fără rost, deci economiseşte energia pe care ai consuma-o pentru cine ştie ce efort de convingere. Caută alte preocupări care să merite atenţia ta, dacă vezi că discuţiile tale seamănă cu un dialog cu surzii.

Rac

Ai nevoie de un vis nou, de un impuls nou către care să-ţi canalizezi energia iar acest stimulent apare de unde nici nu te aştepţi. Îl poţi consideră un cadou superb de la viaţă, un bonus suplimentar faţă de tot ce ai cules până acum, deci ai toate motivele să te bucuri că un copil de această minunată surpriză. Meriţi tot ce-i mai frumos şi mai bun, ca atare oferă-ţi acest dar după care inima ta tânjeşte, indiferent despre ce ar fi vorba. Metaforic vorbind, ai voie să te înfrupţi dintr-o cutie întreagă de bomboane de ciocolată fără să te gândeşti la nimic altceva decât la gustul excelent şi la senzaţia de fericire care te încearcă.

Photo credit: Bhavishya Goel via Visual Hunt /  CC BY

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - career road away way of life success road sign 150x150Citește și: Horoscop special – Scorpion, zodia cu o carieră de succes

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.