Horoscop 18 octombrie – SCORPIONII, susținere din partea iubiților!

horoscop - big thumb 05da62642eabe6022b089e71bd95bfab

Horoscop 18 octombrie – SCORPIONII, susținere din partea iubiților! Scorpionul trece prin momente tensionate, dar cea care este mereu alături de tine este persoana iubită. Nici nu e nevoie să-i spui că este ceva în neregulă cu tine, pentru că ea este mereu aproape de tine.

BERBEC

Cei îndrăzneţi şi entuziaşti te împing de la spate să continui ce ai început, ba chiar să extinzi şi mai mult aria acţiunilor, în timp ce alţii, mai conservatori din fire, îţi pun beţe în roate şi încearcă să îţi taie tot avântul cu predicţii sumbre. Tu decizi dacă merită sau nu să investeşti energie în sensul care ţi se deschide în faţă, fără să laşi pe alţii să intervină în treburile tale. Tu apreciezi cel mai corect rezultatele eforturilor depuse şi, dacă vei ajunge la concluzia că e un consum inutil de timp şi energie, te vei opri. Dar deocamdată mergi mai departe, să vezi ce iese!

TAUR

Primeşti o invitaţie care îţi face mare plăcere şi pentru că aduce la cunoştinţă evenimente frumoase, cu iz de sărbătoare, din perioada imediat următoare, priveşti cu entuziasm spre momentul promis. Poate fi o invitaţie la nuntă, vestea venirii pe lume a unui copil, poţi primi o oferta excelenţă ce merită acceptată fără să stai pe gânduri sau un telefon vestitor de lucruri deosebite. Persoanele pe care le întâlneşti azi au un efect benefic asupra ta pentru că îţi ridică moralul şi te determina să priveşti spre viitor cu optimism, ceea ce rareori ţi se întâmplă.

Citește continuara pe Huff.ro

horoscop - wallpaper capricorn 49588700 150x150Citeste si: Horoscop special – Capricornii în 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.