Horoscop 18 septembrie – Peștii au de ales: dragoste sau bani!

horoscop - pesti

Horoscop 18 septembrie – Peștii au de ales: dragoste sau bani! Astăzi, Taurii simt că și-au găsit chemarea, Fecioarele se bucură de senzația de pace și de claritate în ceea ce privește viitorul lor iar Scorpionii simt nevoia să intre în legătură cu un amic vechi.

Berbec
Simți azi dorința imperioasă de a-i ajuta pe alții și nu reușești sub nicio formă să i te împotrivești: nici măcar nu vrei. Luna s-a mutat în Casa Serviciilor și a Sănătății la tine, ceea ce înseamnă că e cel mai bun moment pentru a te înscrie ca voluntară la o cauză în care crezi.

Taur
Partea cea mai bună a zilei de azi este că simți că ți-ai găsit chemarea! Trebuie să mulțumești jobului tău pentru aceste senzații, deoarece aici te simți utilă și ești convinsă că poți ajuta cu adevărat. E un sentiment de care puțini se bucură, așa că ar trebui să te simți recunoscătoare.

Gemeni
Simți că ești împinsă din două direcții contrare azi: poate că ai promis unei persoane apropiate că o vei ajuta cu ceva, iar acum regreți, sau ai acceptat să faci ceva care te depășește. Nu ceda, pentru că ai calități prea mari, care nu vor fi nicidecum asfixiate de acest impas de moment.

Citește și: Horoscop special – înger sau demon, ce ești în funcție de zodie?

Rac
Azi ai o veste absolut extraordinară, pe care o dai celor din jur! Cu toate acestea, foarte puțini au reacția la care tu te aşteptai, ceea ce te va face să te simți oarecum dezamăgită. Nu înțelegi de ce se comportă de parcă nu le-ar păsa de tine și te demoralizezi prea repede.

Leu
O persoană apropiată ție, una la care ții și pe care o respecți foarte mult, face ceva ce te uimește profund azi, și nu într-un sens pozitiv. Te doare să vezi că te-a dezamăgit și începi să îi pui la îndoială toate reacțiile și comportamentul de până acum: chiar crezi că trebuie să mergi atât de departe?

Fecioară
Azi te vei bucura de o senzație de pace și de claritate pe care nu ai mai avut-o până acum! Simți dintr-odată că rolul tău în viață și drumul pe care îl urmezi sunt evidente. Cu toate acestea, nu ar trebui să cedezi complet acestor porniri: nu negăm că intuiția îți funcționează, dar poate că nu vei mai fi de acord mai târziu cu ce ai vrut acum.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - father 150x150Citește și: Horoscop special – cei mai buni tați ai zodiacului!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.