Horoscop 19 aprilie 2018 – Săgetătorii au parte de o dezamăgire!

horoscop - sad 3187671 1280

Horoscop 19 aprilie 2018 – Săgetătorii au parte de o dezamăgire! Astăzi, Gemenii își oferă răgazul de a medita, Fecioarele câștigă coronița de cel mai bun angajat iar Balanțele își petrec cel mai mare timp făcând curățenie prin casă.

Berbec
Cei care te cunosc nu își vor crede ochilor azi, atunci când văd atitudinea ta. Deși ai foarte multe talente, nu ai deloc încredere în tine și refuzi să îți asumi creditul chiar pentru realizări importante. Partea și mai proastă e că poți începe un proiect important, pe care îl pierzi din cauza faptului că nu te crezi capabilă de el.

Taur
Ești melancolică azi, mai ales după ce primești un telefon de la un vechi prieten în care acesta îți amintește de vremurile bune de odinioară. Începi să te întrebi cum ți-ar fi fost viața dacă ai fi luat alte decizii. Nu porni pe acest drum, deoarece nu te va duce nicăieri.

Gemeni
Ai fost prinsă în tumultul vieții în ultima perioadă și ai cam uitat de tine. Oferă-ți răgazul de a medita, de a te liniști și uită de toate îndatoririle tale. Ascultă vântul printre crengi, privește copacii înfloriți, împacă-te cu spiritualitatea ta. Vei vedea că te vei simți pur și simplu excelent.

Citește și: Horoscop special – Gata cu Mercur retrograd, nu și cu problemele!

Rac
Nu fi surprinsă dacă vecinii poposesc azi în fața ușii tale, cerându-ți cu disperare ajutorul! Nu va fi vorba doar de clasicul zahăr, ci de lucruri care se pot dovedi mult mai dificil de oferit. Îți stă în caracter să spui „da” de fiecare dată, dar azi ar trebui să fie diferit. Gândește-te bine!

Leu
Simți neapărat nevoia de a face ordine în casă, de a avea grijă de cineva, de a proteja pe cineva din familie. La un moment dat te întrebi dacă de vină nu e cumva instinctul matern care se face simțit, dar de fapt e vorba doar de o zi diferită și de contextul astrologic. Mâine va fi altfel.

Fecioară
Azi meriți din plin coronița și steluțele de învingător! Ești cea mai bună la muncă, totul venind ca o încoronare a unor zile extrem de bune din acest punct de vedere. Va trebui să te mulțumești cu laude și eventual o promovare, deși adevărul e că ai fi meritat o statuie.

Continuare horoscop pe Divahair.ro

Sursă foto: Pixabay

horoscop - abandoned 2852499 1280 90x90Citește și: Horoscop special – Luna Neagră dă peste cap toate zodiile!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.