Horoscop 19 aprilie – Capricornii, grijă dacă plecați la drum

horoscop - horoscop

Horoscop 19 aprilie – Capricornii, grijă dacă plecați la drum Astăzi, Racii nu ar trebui să îi judece pe cei din jurul lor, Fecioarele nu ar mai trebui să își decidă viitorul în funcție de ce spun ceilalți, iar Balanțele au nevoie de liniște totală.

Berbec

Eşti tras în prea multe direcţii şi e normal să te ajungă şi pe tine la un moment dat oboseala, dar nu-ţi poţi permite încă o pauză. Faci tot posibilul să te împărţi echitabil între mai multe planuri care cer enorm de la ţine, şi totul cu preţul epuizării tale fizice, mentale, psihice. Nu te laşi până nu duci la îndeplinire ce ai început şi abia după aceea te poţi gândi la o zi liberă, dar totuşi gândeşte-te la limitele tale.
Nu exagera, nu cere de la tine mai mult decât poţi duce, ca să nu clachezi când ţi-e lumea mai dragă. Învaţă să stabileşti urgenţe, priorităţi, termene, şi să te ocupi de fiecare separat, nu concomitent!

Taur

Ceva nu a ieşit aşa cum ai fi dorit, dar n-are rost să te cramponezi de acel punct, ci să treci mai departe, căutând altă cale. Detaşează-te de eşecurile trecutului, de amintirile care mai dor, de evenimente care te-au marcat cândva, pentru că ai învăţat din toate acestea la vremea respectivă. Toată viată faci compromisuri şi înveţi din sacrificii, dar azi ai tendinţa de a le scoate prea mult doar pe acestea în prim plan.
Nu ai făcut doar sacrificii toată viată, nu exagera, ai şi fost recompensat din belşug, ca atare nu-ţi mai turna cenuşă în cap şi nu te plânge de cât de mult ai plătit tu în viaţă. Dar şi câte ai câştigat când ai să calculezi?

Citește și: Horoscop special – cele două perechi de zodii de nedespărțit

Gemeni

Tu deţii şi conducerea, şi controlul unei acţiuni foarte îndrăzneţe, şi îţi place grozav această postură! Au libertate totală de decizie şi de mişcare, şi te foloseşti din plin de acest avantaj. Când ai asemenea instrumente puternice la dispoziţie, ai curaj să ţinteşti sus, cât mai departe, pentru că drumurile îţi sunt deschise spre succes total.
A sosit momentul să-ţi demonstrezi calităţile, atuurile, deci ia taurul de coarne şi fă un pas în faţă ca să arăţi ce ştii. Orice competiţie în care ai un cuvânt de spus, şi nu eşti un simplu pion pe tablă de şah, te poate avea printre învingători, deoarece dai dovadă de încredere deplină în forţele proprii şi faci tot ce poţi pentru reuşită maximă.

Rac

Nimeni nu e perfect, iar oamenii cu care intri în contact au şi ei defectele lor. Nu trebuie nici să-i judeci, nici să-i dai la o parte pentru că nu se ridică la nivelul standardelor morale după care te ghidezi. Aşa sunt oamenii: un bun prieten poate fi, cu alţii, un mare mincinos, un coleg inteligent poate fi, în afară serviciului, foarte agresiv, persoana iubita pe care tu o învălui într-o aura divină poate fi un mare fricos…
Dar tu îi iubeşti şi îi accepţi pe toţi aşa cum sunt. Şi ei, la urmă urmelor, te plac aşa cum eşti cu adevărat fără a încerca să te schimbe. Cea mai mare dovadă de iubire faţă de ceilalţi e să-i tolerezi cu defectele şi imperfecţiunile lor.

Photo via Visualhunt

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - zodiaclideri 150x150Citește și: Horoscop special – liderii zodiacului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.