Horoscop 19 decembrie – Săgetătorii, necomunicativi azi!

horoscop - human 2944064 960 720

Horoscop 19 decembrie – Săgetătorii, necomunicativi azi! Astăzi, Gemenii simt o atracție incredibilă față de cineva și vor face totul să cucerească acea persoană, Fecioarele primesc bani de unde nu se așteaptă iar Vărsătorii nu rezistă nici unei tentații.

Berbec
Azi trebuie să comunici cu o persoană care se dovedeşte a fi foarte încăpăţânată, chiar mai rău decât tine. Partea proastă este că eşti nevoită să te porţi extrem de frumos cu ea, din cauza faptului că se află pe o poziţie superioară faţă de tine. Îţi va lua mult!

Taur
Azi va trebui să munceşti cu mai mult entuziasm decât de obicei. Cineva care poate avea un cuvânt destul de important în evoluţia ta te priveşte azi cu atenţie şi este momentul să îl impresionezi. Şansele îţi vor creşte mult!

Citește și: Horoscop special – femeile născute în decembrie, aventura vieții tale!

Gemeni
Eşti extrem de atrasă de un tip azi şi ai face orice ca să îl determini să se uite la tine. Dar nu aborda un comportament frivol şi sub nicio formă nu flirta pe faţă, aşa cum faci tu de obicei. Dimpotrivă, fii mai degrabă misterioasă şi secretoasă!

Rac
Ţine cont de tradiţiile familiei tale şi fă tot posibilul să nu le încalci. Dacă la tine se organizează o cină sau un eveniment, frecventează-l cu o ţinută decentă, deoarece este important să nu te cerţi cu nimeni dintre cei mai în vârstă.

Leu
Iubitul tău te enervează azi la culme cu un comportament despre care el credea că te va cuceri. Poate că îţi cumpără un cadou luxos din banii comuni sau comite altă greşeală: cert e că veţi certa cât e ziua de lungă.

Fecioară
Ai de cumpărat câteva cadouri pentru cei dragi, dar constaţi că nu ai banii necesari pentru a lua lucrurile pe care le-ai ochit. Din fericire, se găseşte o soluţie la problema ta şi primeşti o sumă de bani dintr-o sursă la care nu te-ai fi aşteptat.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - soacra nora 150x150Citește și: Horoscop special – cum să te înțelegi cu soacra, în funcție de zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.